Monden

Dani Otil si Gabriela Prisacariu, fotografia fericirii in cuplu. Detaliul observat de admiratori

Dani Otil si Gabriela Prisacariu parca sunt in al Noulea Cer de cand s-au logodit. Cei doi nu isi mai ascund fericirea de ochii lumii, motiv pentru care sunt si mult mai „generosi” atunci cand vine vorba de poze in care apar impreuna.

Chiar sambata, modelul Gabriela Pirsacariu a postat o fotografie superba alaturi de logodnicul ei, Dani Otil. Cu zambete largi, au starnti simpatia prietenilor virtuali, care au remarcat si un detaliu mai interesant despre cei doi: seamana putin!

„Ce ochi frumosi aveti amandoi / Va sta foarte bine impreuna!”, au fost cateva dintre comentariile de la internauti.

PUBLICITATE

Dani Otil si Gabriela Prisacariu se casatoresc

Atunci cand se aflau in vacanta, departe de tara, Dani Otil si Gabriela Prisacariu au facut marele pas. Prezentatorul i-a dat iubitei, cu care a avut si inca are o relatie foarte discreta, departe de reflectoare, inelul mult asteptat. Atunci cand a aflat ca fiul ei se insoara, mama „matinalului” a izbucnit in lacrimi! Totul a fost dezvaluit chiar de Dani Otil, atunci cand a vorbit despre cum a facut pasul cel mare.

„A plans mama cand i-am zis, dar nu stiu daca a plans de bucurie sau de… Am pus inelul la cala. Nu am simtit momentul sa-l dau cand am ajuns. Era marea urata si eu visam sa-l dau la o mare albastra. Dupa aceea am mai vrut intr-un loc, dar a venit nota mult si m-a scos din stare. Am vrut sa-l bat pe mexicanul acela. Pai dai inelul in aceeasi zi cand il bati pe ospatar? Nu! Dupa aceea m-am dus pe o plaja mai ieftina”, povestea Dani Otil.

PUBLICITATE

Ei bine, asta a fost un pas. Mai e unul! Dorina, mama lui Dani, spune ca il vede pe fiul ei si insurat, dar si… cu un copil, scrie spynews.ro

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close