Monden

Viorel rupe tacerea: „Asta le este toata smecheria! Am vazut-o pe Facebook”

Telenovela nu se mai termina. Viorel Stegaru se pare ca s-a despartit de Veronica si chiar ar avea o noua relatie.

Barbatul a recunoscut ca a gasit-o pe Facebook si are in plan o noua relatie.

„Pe taica-sau il felicit! Are dreptate ce zice, ca e o mincinoasa. Are mare dreptate! Iar mama-sa vorbeste tot numai prostii si o influenteaza exact mama-sa.

PUBLICITATE

Mi-a zis unchi-sau ca a auzit niste discutii extraordinar de mari, ca de asta a luat-o si pe sora ei aici, ca sa vina sa se planga, nu stiu ce prostii, ca sa-i ajute Accesul sa le dea o casa Asta le este toata smecheria!”, a spus Viorel.

Din moment de Vulpita s-a mutat din locuinta unde stateau cei doi, intr-un hotel de lux din Bucuresti, Viorel este decis sa-si imparta viata cu femeia pe care a cunoscut-o pe retelele de socializare.

„Ma gandesc sa-mi refac viata cu altcineva. Am vazut-o pe Facebook. Stiu cum o cheama, stiu tot!”, a mai spus Viorel, potrivit Antena 1.

PUBLICITATE

Cei doi au avut mereu certuri, dar acum se pare ca ruptura s-a produs.

„Spune numai mincuni in platou! A zis numai prostii, ca eu nu am muncit, acasa. Nu e rusine?! Si minte! Nu ti-am dat bani? Ti-am spus clar si precis! Pe verigheta mea, pui… E 350 de lei. Amandoua au fost 700 de lei. O bag la furt! Ca a furat verighetele! Eu spun clar: facem testul poligraf!”, i-a reprosat Viorel, Veronica, la emisiunea Acces Direct.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close