Monden

Maria Constantin, din nou mireasa? Cand va ajunge la altar pentru a treia oara

Maria Constantin a facut marele anunt. Cantareata a spus ca iubeste din nou, chiar daca nu a avut pana acum noroc in dragoste. AMaria a spus si cand va ajunge la altar pentru a treia casatorie.

Maria Constantin, vestea zilei. Chiar daca a cunoscut de foarte multe ori dezamagirile in iubire, artista nu se da batuta si viseaza la o familie fericita.

In cadrul unui interviu TV, artista a vorbit despre cariera sa, despre celebritatea care de multe ori a facut-o sa planga cu lacrimi amare, dar, la final, si-a uimit fanii.

PUBLICITATE

Maria Constantin a marturisit ca iubeste din nou si nu va zice ”NU” celei de-a treia casnicii.

Maria Constantin, din nou mireasa

Desi si-a dedicat aproape tot timpul carierei sale, cantareata spune ca mereu si-a dorit sa aiba o familie si ca spera ca intr-o zi va intalni barbatul alaturi de care sa isi imparta viata pana la adanci batraneti.

PUBLICITATE

”Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil si din cauza incercarilor mele esuate, dar am trecut prin niste experiente si am invatat sa nu mai accept foarte multe lucruri. Nu as spune ”NU” la o a treia casnicie, sunt tanara, sunt intr-o relatie, de ce nu as imparti viata cu cineva, poate pana la adanci batraneti. Doamne ajuta, sa fie cu noroc”, a spus Maria Constantin in interviul TV.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close