Monden

E oficial: Smiley a anuntat ca va deveni tata. Primele declaratii

Smiley si Gina Pistol formeaza, poate, cel mai inchegat cuplu din showbiz. Amandoi sunt celebri si frumosi, dar si-au tinut relatia departe de ochii lumii. De curand a aparut vestea ca Gina Pistol este insarcinata, dar totul se aflase de la apropiatii celor doi. Acum, in sfarsit, Smiley face primele declaratii alaturi de iubita sa.

Prezentatorul trece printr-o perioada superba din viata lui. Pe langa reusitele de pe plan profesional, solistul se pregateste si pentru cea mai mare realizare in viata personala.

Intr-o vlog realizat pe contul de Youtube, Smiley si Gina Pistol au raspuns la numeroase intrebari ramase fara raspuns de-a lungul timpului despre relatia lor, ocazie cu care a venit si confirmarea sarcinii vedetei. Gina este insarcinata cu o fetita.

PUBLICITATE

Cei doi au realizat un interviu intre ei si au facut numeroase dezvaluiri interesante despre ultimii trei ani, de cand sunt impreuna.

”Noi doi vom deveni parinti. Eu inca procesez informatia. Usor, usor incep sa realizez ca vor aparea multe schimbari in viata noastra. Trebuie sa modific putin casa, sa imi schimb putin programul, dar cred ca cele mai multe schimbari vor veni in viata Ginei”, a marturisit Smiley, foarte emotionat.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close