Monden

Marcel Pavel a fost externat. Care este starea de sanatate a artistului

Marcel Pavel a fost externat de la Spitalul Matei Bals, acolo unde artistul a fost internat pentru coronavirus.

Dupa ce au trecut aproape trei saptamani, Marcel Pavel a fost externat de medicii de la Matei Bals! Cantaretul se simte bine si este complet vindecat de noul virus. Amintim ca indragitul cantaret a fost infectat cu COVID-19, dar a avut si pneumonie pe care a dobandit-o pe platourile de filmare de la „Te cunosc de undeva”

Marcel Pavel a fost externat din spital

PUBLICITATE

Potrivit unor surse din anturajul artistului, cantaretul a trecut prin momente cumplite, dar in ultima vreme nu a mai vrut sa discute despre asta.

”Cel mai important lucru este acela ca se simte bine, ca nu mai are starile acelea legate de imposibilitatea de a respira normal sau de a avea dureri. titul este in regula si Marcel poate sa revina la viata normala de familie, dar si cea profesionala”, au declarat prietenii artistului.

Ce spune Marcel Pavel

PUBLICITATE

Artistul a fost externat in jurul orei 11:30 si mers direct acasa, unde era asteptat.

”Am fost foarte bine tratat in clinica, dar dorul de familie m-a marcat in tot acest timp. Este foarte dificil sa nu primesti vizite si sa ii vezi pe cei dragi doar prin intermediul telefonului”, a spus Marcel Pavel.

Marcel Pavel a fost externat ”Am trecut prin momente cumplite”

”Am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de inteles ca nu am mai aparut aici pe retelele sociale! (…) contactand o dubla pneumonie si corelata cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (…)

Acum ma simt ceva mai rau, pe mine ma afecteaza cel mai tare zona plamanilor. Saturatia oxigenului este relativ mica. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot sa spun decat ca sunt de acord cu specialistii care s-au ocupat de testarea mea”, spune artistul intr-o declaratie anterioara.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close