Știrea zilei

O avocată de 26 de ani, însărcinată, a murit după ce a căzut de la etajul 6, în blocul iubitului ei

O tânără avocată din Iaşi, în vârstă de 26 de ani, însărcinată, a murit în condiţii suspecte. Tânăra a căzut de la etajul 6 al blocului în care locuia iubitul său – de profesie şi el avocat.

În zadar au încercat medicii să-i repornească inima. Din cauza traumelor extrem de grave, victima nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Anchetatorii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă în REM, adică cercetează faptele fără a incrimina vreo persoană – şi încercă să descopere cum a fost posibilă tragedia.

PUBLICITATE

Tânăra în vârstă de 26 de ani, avocat stagiar în Baroul Iaşi, era în apartamentul iubitului ei, în vârstă de 39 de ani, în noaptea în care s-a petrecut nenorocirea. Femeia, însărcinată în 8 săptămâni, a fost găsită în spatele blocului, în zorii zilei după ce a căzut pe o fereastră a apartamentului aflat la etajul 6.

Imediat au ajuns acolo mai multe echipaje cu medici şi poliţişti, însă tânăra suferise leziuni foarte grave şi nu a mai putut fi salvată.

Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iaşi: “Stopcardio-respirator cu fracturi multiple torace şi membre, inclusiv deschise, s-a făcut resuscitare deşi era stop din traumă, s-a încercat readucerea activităţii cardiace din păcate nu s-a reuşit”.

PUBLICITATE

Procurorii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat acolo, mai ales că în bloc s-au auzit ţipete şi gălăgie înaintea incidentului- spun vecinii.

Vecină: ”Țipetele domnişoarei, aşa m-am trezit în ţipete şi m-am uitat la ceas. Nu mi-am dat seama din cauza clădirii din faţă, avem senzaţia că se aud de jos. Peste 20 de minute am deschis geamul şi am văzut fata, atunci am avut un şoc, m-am blocat, foarte sumar îmbrăcată, nu ca şi cum ar fi venit de pe stradă”.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close