Curiozități

Dacă cineva vreodată te-a rănit sau te-a trădat, într-o zi o să se confrunte cu aceeași durere

Nu vorbim despre legea karmei. Este adevărul vieții. Toți oamenii suferă. Poate unii mai mult decât alții, iar acest lucru pare nedrept, dar așa este viața, ne lovește, atunci, când ne așteptăm cel mai puțin, potrivit fasingur.info.

Totul pare să fie frumos, când dintr-o dată, viața ia o altă întorsătură. Și tu ești copleșit de disperare, tristețe și deznădejde.

În aceste momente de cumpănă, este foarte dificil să-ți păstrezi calmul și să acționezi rațional.

PUBLICITATE

Dacă motivul nefericirii tale este o altă persoană, ești dornic de răzbunare. Vrei să îi plătești cu aceeași monedă și să-l rănești. Aștepți momentul când viața îl va pedepsi. Și când acest lucru nu se întâmplă, ești dezamăgit. Crezi că toată lumea este împotriva ta. Dar este greșit să crezi asta.

Viața le aranjează pe toate.

Și într-o zi, în cel mai nepotrivit moment și mod, răul pe care cândva această persoană ți l-a făcut, se va întoarce împotriva lui/ei, și nici nu va înțelege ce i s-a întâmplat, cu ce a greșit.

PUBLICITATE

Astfel funcționează Legea Atracției. Veți obține ceea ce oferiți în această lume.

Numește-o cum vrei, coincidență, karma, în cele din urmă o persoană primește ceea ce oferă. Într-o zi, această persoană va primi ceea ce merită – la serviciu, în societate, în familie.

Atunci când se va simți nefericit, trist, neajutorat, așa cum i-a făcut pe alții să se simtă, omul își primește răsplata pentru suferința provocată cândva.

Știi care e diferența dintre tine și el?

Creșterea personală. Omul rău rănește pentru că nu învață niciodată din experiența personală. Iar tu vei deveni puternic, în timp ce omul rău va suferi din cauza durerii pe care ți-a provocat-o. Soarta îl va pune la grea încercare.

Omul rău nu va ști cum să facă față durerii, pe când tu, vei merge mai departe, vei deveni puternic.

Nu vă faceți griji.

Să nu credeți că cei, care vă rănesc nu vor simți niciodată acest rău pe propria piele.

Să nu credeți, că Universul este împotriva voastră și este de partea oamenilor răi.

Învățați din lecțiile vieții.

Suferiți, plângeți, încercați să vedeți partea pozitivă a lucrurilor și continuați-vă viața, spuneți ”adio” celor care v-au rănit. Nu uitați că într-o zi, vor trăi același lucru.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close