Știrea zilei

Andreea Esca este in DOLIU. Mesajul emotionant!

Andreea Esca poartă doliu. Cunoscuta prezenatoare de la Pro TV a postat de curând un mesaj emoționant, după ce a aflat că unul dintre colegii săi s-a stins din viață.

Ce a scris vedeta despre prietenia specială pe care a împărtășit-o cu acesta?

Unul dintre colegii Andreei Esca de la Pro TV a murit

PUBLICITATE

Andreea Esca îi acompaniază pe cei cu care a împărțit platoul de filmare de la Pro TV în doliu. Unul dintre cei mai buni cameramani din România a murit.

Fostul jurnalist a lucrat cu nenumărate vedete de-a lungul timpului, printre care: reporteri de pe politică, reporteri de război, Andrea Esca sau Cătălin Radu Tănase. Anunțul oficial al decesului lui Gabriel Crețeanu a fost făcut de una din fostele colege cu care a lucrat în trust.

„Sincer, sunt devastată!”

PUBLICITATE

„Așa de tristă sunt măi Gabi… De fapt, sincer, sunt devastată! Pentru că nu știu mulți oameni care să-și iubească profesia ca tine, care să fie prieteni, ca tine, care să își trăiască viața din plin, ca tine, care să vadă mereu partea bună din orice, ca tine, care să nu se supere niciodata pe nimeni, ca tine, care să danseze ca tine, care să fie iubit de toată lumea…. ca tine!

Îți mulțumesc pentru atât de multe pe care doar noi le știm și pentru cele împărtășite milioanelor de telespectatori! Îți mulțumesc că erai în @protv_romania când am ajuns și eu și că puteam vorbi despre orice, căci nu-i așa… tu înțelegeai tot! Si aveai și ditamai simțul umorului! Hai, fă cadrul, că nu mai pot să vorbesc! Dumnezeu să te odihnească!”

Andreea Esca

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close