Curiozități

O femeie nu uită niciodată supărările

Era o seară plăcută de iarnă. Am mers în vizită la bunii noștri prieteni, Alexandru și Ioana. Ne leagă o mulțime de amintiri de ei și în acea seară, cu multă melancolie am depănat amintiri peste amintiri. Am vorbit despre fiul lor Mihai. Ei și-au amintit ziua în care s-a născut, cum ne-am bucurat cu toții, cât de amuzant și de urecheat era Mihai… Ioana, în timp ce tăia torta pentru toată lumea, dintr-o dată se întoarce, și ținând cuțitul în mână, schimbată la față i se adresează soțului, potrivit fasingur.info.:

— Îți amintești, cum te-ai dus la acele întreceri sportive când eu eram în luna a noua și aveam nevoie de tine?

PsihologieO femeie nu uită niciodată supărările
FACEBOOK
Era o seară plăcută de iarnă. Am mers în vizită la bunii noștri prieteni, Alexandru și Ioana. Ne leagă o mulțime de amintiri de ei și în acea seară, cu multă melancolie am depănat amintiri peste amintiri. Am vorbit despre fiul lor Mihai. Ei și-au amintit ziua în care s-a născut, cum ne-am bucurat cu toții, cât de amuzant și de urecheat era Mihai… Ioana, în timp ce tăia torta pentru toată lumea, dintr-o dată se întoarce, și ținând cuțitul în mână, schimbată la față i se adresează soțului:

PUBLICITATE

— Îți amintești, cum te-ai dus la acele întreceri sportive când eu eram în luna a noua și aveam nevoie de tine?

Soțul o privi încruntat:

— Draga mea, despre ce vorbești? Doar am reușit să ajung când s-a născut Mihai.

PUBLICITATE

— Eram în luna a noua! Nu era obligatoriu să mergi!

— Bine, bine. Despre ce vorbim acum? În general, eu am uitat acel moment…

— Dar eu nu am uitat!

Fiul lor are 25 de ani, este căsătorit și trăiește separat. Ioana nu a uitat supărarea de acum 25 de ani! Ceea ce parea amuzant și ridicol pentru bărbați, care nu țin cont de unele „fleacuri”, iar aceste detalii sunt extrem de importante pentru femei.

De fapt, acea seara mi-a confirmat încă o data că: femeile nu uită niciodată supărările. Și o femeie își poate aminti o supărare în cel mai neașteptat moment. Și se poate supăra din nou, chiar dacă au trecut 25 de ani! În ea totul este viu.

Fiecare femeie are în ea o cămară cu supărări pe care ea nu le uită niciodată. Și cu trecerea timpului aceste supărări se multiplică.

Ea nu vrea să se răzbune. Femeia pur și simplu nu uită situațiile care au supărat-o sau au fost neplăcute. Bărbații uită lucrurile în plus, dar femeile nu le uită niciodată.

Să vă povestesc o altă istorie. Cu Ana, am avut o relație când ambii aveam 17 ani. De atunci, au trecut ani buni. Ana a fost căsătorită de două ori, și eu la fel am trecut prin două căsnicii. Acum suntem doar prieteni. Și într-o zi, când discutam la o ceașcă de cafea, ea, zâmbind îmi spune: „Îți amintești când într-o dimineață te-am rugat să mă conduci acasă și nu ai vrut pentru că dormeai?” I-am spus că nu-mi amintesc. Ana a descris repede întreaga situație: împreună cu prietenii noștri am petrecut noaptea într-o cabană. Dimineața trebuia să ia trenul și să meargă acasă. Ana a încercat să mă trezească, dar eu dormeam dus. Și-a strâns lucrurile și a plecat singură. Da, mi-am amintit povestea asta. „Un fleac!” – mi-am zis eu. Cu o zi înainte i-am promis Anei că o voi conduce, dar nu mi-am ținut promisiunea. Eu nu vedeam o problemă că Ana, a mers singură. A plecat dimineața, nu a plecat noaptea când într-adevăr avea nevoie de mine! Ana s-a supărat și poartă cu ea această supărare.

O femeie poate uita subiectul unui film, poate să uite numele dirigintei, poate chiar să uite să cumpere ceva important din magazin. Dar nu va uita niciodată o supărare.

Da, o femeie poate ierta. Femeia este în general flexibilă, se adaptează oricăror circumstanțe și încearcă să aleagă soluția care la moment este mai rezonabilă și mai simplă pentru ea. O femeie nu este încăpățânată, spre deosebire de un bărbat. Ea poate ierta un bărbat chiar și dacă este trădată. Dar nu uită niciodată nimic. Ea va păstra totul în ea și va reproșa atunci când se va ivi ocazia.

Orice bărbat știe că o soție la mânie, își amintește atât de multe lucruri care cândva au supărat-o și despre care ea niciodată nu a vorbit, dar le tine minte!

Și acum, să vă povestesc o istorie amuzantă care i s-a întâmplat prietenului meu. El este un bun specialist IT și a venit să se angajeze la serviciu. Directoare companiei este o doamnă pe nume Alexandra. Acum douăzeci de ani, prietenul meu a avut o relație cu ea. El a părăsit-o, iar ea a suferit mult. A fost o relație doar de câteva luni. El a recunoscut-o pe Alexandra care acum era o adevărată doamnă. La interviu, Alexandra a fost foarte amabilă și l-a acceptat la serviciu pe prietenul meu.

Într-o zi, Alexandra l-a rugat să-i repare calculatorul și în timp ce el încerca să vadă unde este problema, ea răsfoia plictisită o revistă, și brusc îi spuse:„Crezi că nu te-am recunoscut și am uitat totul?”

Prietenul meu a privit-o surprins. Ea i-a zâmbit și i-a spus: „Te las să îl repari. Doar un computer este mult mai simplu decât o femeie.”

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close