Curiozități

De ce e bine sa purtam cruciulita: Ce se intampla atunci cand o purtam la gat

Multe din micuțele obiecte pe care le purtăm în buzunar sau le punem la gât au puteri speciale, conform legilor ezoterismului. Este important să le alegem cu grijă și să le purtăm în anumite momente, potrivit striactuale.net

Cea mai puternică amuletă este cruciulița purtată la gât. Nu este doar o bijuteri care se potrivește unei ținute. De multe ori, cruciulițele sunt moșteniri de familie, primite de la părinți sau bunici.

Trebuie spus că odată cu predarea acestor obiecte (mai ales dacă sunt sfințite în biserică) se va transfera și istoria spirituală, încărcătura vibrațională, emoțiile păstrate timp de generații.

PUBLICITATE

Dacă acea cruciuliță a purtat noroc generațiilor trecute va transfera acele energii pozitive urmașilor. Dacă a fost martoră la necazuri, este indicat să renunțăm la astfel de obiecte.

Se întâmplă mai rar ca o cruciuliță sfințită să aducă ghinioane, însă există și astfel de posibilități. Una din cele mai puternice bijuterii este rozariul purtat de catolici. Amuleta are o însemnătate specială și poartă aceleași energii indiferent dacă este din lemn, argint sau aur.

În afară de cruciulițe, pandantivele cu îngeri sau cu stele pot aduce protecția spirituală de care avem nevoie atunci când ne simțim deznădăjduiți. Pe de altă parte, forma de piramidă, dragonul sau steaua lui David nu pot fi purtate de oricine.

PUBLICITATE

Aceste simboluri sunt specifice doar oamenilor cu o inteligență emoțională superioară. Ele pot acționa ca un bumerang. Cel care transmite energii negative sau este înfuriat se poate lovi de aceleași energii din partea unei alte persoane care poartă aceleași amulete.

Mulți oameni cred că dacă un obiect, amuletă sau statuetă, se sparge toate energiile pozitive pe care l-a păstrat se vor dispersa. Aici e cu dus și întors. Ezoteriștii spun că dacă aceste obiecte se sparg în momente în care psihicul e la pământ, este principalul semn transmis de divinitate că trebuie scăpat de urgență de anumite amintiri dureroase.

Ciobirea obiectelor de decor cumpărate din magazinele cu tot felul de produse feng-shui este un alt avertisment că ceva nu funcționează cum trebuie în viața noastră.

Cei care au observat de-a lungul timpului felul în care amuletele ne influențează starea de spirit au constatat că e foarte important în ce moment al vieții ne alegem obiectele norocoase.

Ele nu trebuie alese în momente de cumpănă. Universul, se spune, nu îi răsplătește pe cei care apelează la divinitate doar în momentele de criză. E indicat să cumpărăm astfel de obiecte atunci când avem o stare de bine, când energiile noastre pozitive sunt la cote înalte.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close