Curiozități

Horoscop 20 februarie 2020. Berbecii si Capricornii primesc vesti bune inca de primele ore. Leii trebuie sa fie atenti

Astrologii au prezentat horoscopul pentru joi, 20 februarie, iar potrivit acestora se anunta vesti bune pentru nativii zodiacului.

Horoscop 20 februarie 2020 Berbec

Nativii Berbec au motive de bucurie in aceasta zi, mai ales din punct de vedere sentimental. Daca ati cunoscut recent o persoana speciala, aveti curajul de a o invita la o cina romantica. S-ar putea sa descoperiti ca aveti multe lucruri in comun, motiv pentru care ati putea incepe o frumoasa poveste de dragoste.

PUBLICITATE

Horoscop 20 februarie 2020 Taur

Cei aflati sub acest semn zodiacal trebuie sa isi ia inima in dinti pentru a discuta cu acea persoana fata de care au sentimente puternice. Aveti curaj, vorbiti despre ceea ce este in inima voastra, caci doar asa va puteti elibera sufletul. Daca veti tine lucrurile ascunse, nu veti face decat sa va impovarati, iar ulterior sa va intrebati „Ce-ar fi fost daca?”

Horoscop 20 februarie 2020 Gemeni

PUBLICITATE

Gemenii traiesc o frumoasa poveste de dragoste in aceasta perioada, ori daca nu, sigur vor intalni pe cineva care sa le faca inima sa salte de bucurie, sa bata cu putere in piept. Aveti insa mai multa grija de voi. Este o perioada buna pentru schimbari, decizii drastice si planuri de viitor. Fiti atenti, anumite persoane profita de increderea voastra.

Horoscop 20 februarie 2020 Rac

Racul resimte astazi o oboseala inexplicabila si ar putea provoca unele intarzieri in campul muncii. Vestea buna este ca aceasta oboseala nu va trece neobservata si puteti obtine cateva zile de odihna de la munca. Este foarte probabil ca aceasta oboseala sa vina din plan emotional, avand in vedere faptul ca evenimente recente ti-au consumat foarte multa energie. Incearca sa pui stop problemelor din plan sentimental, ca sa te poti reface cat mai curand.

Horoscop 20 februarie 2020 Leu

Leul trebuie sa fie foarte atent la orice dorinta pe care si-o manifesta public, pentru ca anumite persoane abia asteapta sa il atace, prin orice mijloace. Avand in vedere faptul ca sunteti foarte priceput intr-un anumit domeniu si nu sunt multi cei ca dvs., acest lucru atrage si invidia unor persoane cu o probitate morala indoielnica, dar care se prefac a fi prieteni. Pe ei trebuie sa ii identificati, de ei trebuie sa va feriti.

Horoscop 20 februarie 2020 Fecioara

Fecioara este foarte calma astazi si asta ii aduce beneficii enorme. Claritatea si logica, pentru care zodia Fecioara este cunoscuta, vor fi de mare folos in cursul zilei, atat la job, cat si si pe plan personal. Aceasta zi pare perfecta pentru conceperea unui plan de viitor in ceea ce priveste o calatorie mai lunga sau chiar mutarea intr-o zona mai departata de oras.

Horoscop 20 februarie 2020 Balanta

Astazi trebuie sa ai grija la cheltuieli si sa faci o lista de prioritati. Nu trebuie sa va reduceti toate cheltuielile. Trebuie doar sa va asigurati ca va deschideti portofelul la momentul potrivit. Rezultate pe termen lung vor aduse de investitii intelepte. Evitati sa aruncati banii pe lucruri trecatoare si care nu au nici o substanta.

Horoscop 20 februarie 2020 Scorpion

Caile catre sinele tau interior sunt clare astazi. Nu exista niciunul dintre blocajele obisnuite care sa iti bareze drumul. Toata energia ta este eficientizata si orice reflectie pe care ai face-o ar trebui sa descopere cateva perspective revelatoare. Gasiti ceva timp linistit pentru a trece peste evenimentele agitate din ultima vreme. Veti gasi ca raspunsurile la multe intrebari foarte repede. Urmatorii pasi vor fi usori si evidenti.

Horoscop 20 februarie 2020 Sagetator

Esti atat de concentrat pe dorinta de a calatori incat asta ar putea cauza anumite probleme in viata ta de zi cu zi. Daca mintea ta este distrasa de la sarcinile de zi cu zi, deoarece iti doresti sa ajungi in locuri exotice, ai nevoie de concentrare mai multa ca sa iesi din aceasta stare de visare. Daca nu va puteti rezerva vacanta de vis, atunci urmariti un jurnal de calatorie, cumparati o revista de calatorie sau luati masa la un restaurant specific.

Horoscop 20 februarie 2020 Capricorn

Astazi, Capricornii nu sunt foarte multumiti de ei insisi, chiar daca nu au niciun motiv pentru aceasta stare negativa. Trebuie sa te relaxezi si sa incerci sa nu-ti mai aduci aminte de lucruri neplacute. Spre seara, o sa primesti vizita unui prieten foarte bun. Chiar daca nu esti in elementul tau, incearca sa fii politicos pentru ca parerea celor din jur despre voi sa nu se schimbe radical.

Horoscop 20 februarie 2020 Varsator

Pentru Varsatori, ziua de joi este una problematica. Exista riscul sa te certi cu persoane dragi din cauza unor neinteleri. Cel mai probabil, vei avea discutii lungi si obositoare cu partenerul de viata, in care fiecare va incerca sa-l convinga pe celalat ca are dreptate. Din fericire, spre seara, norii negri se risipesc. Profita de aceste momente de liniste fa tot ce-ti doresti.

Horoscop 20 februarie 2020 Pesti

In cazul nativilor din zodia Pesti, exista o mare probabilitate de schimbari majore in viata profesionala. Sfatul astrelor pentru tine este sa nu intri in panica. Fii indraznet si nu-ti infrana singura visele si initiativele. Spre seara, este posibil ca un prieten sa-ti ceara ajutorul intr-o problema delicata. Nu-l menaja, il vei ajuta cu adevarat doar daca esti sincer.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close