Curiozități

Unicul prieten care ne va fi alături și la bine, și la rău este mama.

Respectați-vă părinții, potrivit fasingur.info.

Dintre toate sentimentele existente, dragostea maternă este, probabil, cea mai puternică și profundă. Această legătură unește între ele două corpuri și două suflete. Dragostea mamei este necondiționată.

Acest sentiment apare în momentul în care femeia își să seama de faptul că așteaptă un copil; chiar dacă încă nu l-a văzut, ea deja îl iubește mai mult decât orice.

PUBLICITATE

Mamele se sacrifică foarte mult pentru noi: uită de ambițiile lor, de carieră. Sunt gata să facă orice de dragul copiilor.

Dragostea maternă nu are nevoie de merite, ni se oferă fără a ni se cere ceva în schimb. Această dragoste înseamnă, mai întâi de toate, susținere. Orice ar face copilul, mama îl va susține mereu. Multe persoane de succes datorează acest lucru anume mamelor, care le-au susținut și i-au încurajat mereu.

Mamele ne vor oferi întotdeauna sfaturi sau ajutor necondiționat, ele nu așteaptă recompense sau apreciere pentru efortul depus.

PUBLICITATE

Cineva spunea: „Vei afla ce înseamnă dragostea doar când vei deveni mamă”. Și este adevărat.

Când avem necazuri, când nu dormim nopțile pentru că cel mic nu se simte bine, simțim niște dureri pe care nu ni le-am fi putut imagina niciodată.

Mamele sunt gata să sacrifice totul, chiar și viața lor, doar să-și vadă copilul fericit.

Și au nevoie de foarte puține lucruri: să le respectăm și să le spunem măcar uneori câteva cuvinte blânde care să le încălzească sufletul.

Iubiți-vă și aveți grijă de mame, nu le dați uitării, ele sunt îngerii noștri de aici, de pe pământ!

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close