Curiozități

Ce NU e BINE sa faci in ziua de 31 decembrie, ca sa eviti ghinioanele in anul urmator

Anul Nou bate la usa, iar pe langa petrecere si mese imbelsugate, in ziua de 31 decembrie isi fac loc si numeroase traditii si superstitii menite sa aduca fiecaruia un an plin de belsug si sa fie ferit de ghinioane.

Trebuie sa stii ca in ultima zi din an, inainte de Revelion, nu trebuie sub nicio forma sa imprumuti bani sau sa te certi, caci vei avea ghinion in urmatoarele 12 luni. De cealalta parte, exista o serie de reguli pe care e bine sa le respecti in noaptea de Anul Nou.

Printre cele mai populare din ziua de 31 decembrie sunt:

Poarta rosu

Trebuie neaparat, pentru ca, astfel vei avea bucurie si noroc tot anul! Chiar daca ti se pare ca nu se asorteaza, o dunga la sosete, o pereche de cercei sau un ac de cravata, un articol de lenjerie intima – rosii sa fie – sunt suficiente pentru a avea multa bafta in noul an!

PUBLICITATE

Bea sampanie

Anul nou trebuie sa te gaseasca cu un pahar plin in mana, astfel vei avea parte de belsug! Fie ca e vin spumant sau suc, trebuie sa bei paharul pana la fund si toate doritele se vor indeplini!

Ziua de 31 decembrie. Mananca peste

Asa cum pestele inoata prin apa, vei inota si tu prin toate necazurile din anul urmator, fara sa te afecteze. Atentie insa, superstitiosii spun ca trebuie sa fie primul aliment pe care il consumi in noul an!

Stai alaturi de cei dragi

E important sa nu fii singur, dar daca nu se poate altfel, suna-i pe cei dragi la miezul noptii. Vei fi tot anul aproape de cei langa care ai fost la miezul noptii, vei vorbi tot anul cu cel cu care ai vorbit in primele momente ale anului!

PUBLICITATE

Gaseste-ti un loc sub vasc

Vascul aduce noroc pentru tot anul, dar si dragoste nemuritoare fata de persoana pe care o sarti sub boabele albe ale acestei plante ciudate. Pentru mai multa siguranta privind iubirea fara de sfarsit, e bine sa rupi una dintre bobitele de vasc si sa o pastrezi.

Saruta-i pe cei dragi

Astfel vei fi alaturi de ei tot anul si vei avea parte de multa dragoste din partea lor. Veti fi aproape unii de altii si veti fi fericiti intregul an.

Ziua de 31 decembrie. Tine bani in buzunare

Numai cei care au bani in buzunare in noaptea dintre ani vor avea bani tot anul. Aurul si argintul prevestesc bogatie: este bine sa porti o asemenea bijuterie asupra ta.

Poarta ceva nou

Este o intalnire magica intre vechi si nou. Obiectul nou pe care il porti va ajuta Anul-nou sa-l invinga pe cel vechi si toate necazurile si dezamagirile pe care le-ai infruntat se vor topi ca un fum, iar cel nou va putea aduce sanatate, fericire si noroc!

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close