Curiozități

Dragi bărbați! Dacă vreți ca fiica dvs să fie iubită, iubiți-vă soția!

Pentru toți tații fiicelor, doar gândul că fetița lor are un ”iubit” este un coșmar. Cel puțin, cu mamele acest lucru se întâmplă tot timpul, scrie Love What Matters, potrivit fasingur.info.

Această mică prințesă, care cântărea doar 3,5 kg, când ați adus-o acasă și acum are 7 ani, probabil peste câțiva ani se va îndrăgosti, și încă peste câțiva ani își va găsi jumătatea. Este un gând teribil, nu-i așa?

Vestea bună este că puteți arăta fiicei dvs ce merită să primească de la un bărbat.

PUBLICITATE

Relațiile și căsătoriile sunt dificile și acesta este adevărul pe care fiica dvs îl va afla într-o zi. Acestea îi provoacă pe toți, inclusiv pe cei mai buni și mai binevoitori.

Cel mai bun lucru (și probabil cel mai dificil) pe care îl puteți face pentru fiica dvs este să-i demonstrați modul în care trebuie tratată o femeie.

Trebuie să vă iubiți soția așa cum vreți să fie iubită fiica dvs!

PUBLICITATE

Fetele tinere sunt ușor de impresionat și din nefericire, din filme, emisiuni de televiziune, reviste, rețele sociale și de la prietenii lor, fetele vor afla cum arată și ce înseamnă dragostea – sau vor crede că au aflat.

Cu toate acestea, este mai probabil ca cel pe care îl vor întâlni la început va fi foarte departe de dragostea ”reală” și ”corectă”.

Doar tata poate să influențeze acest destin al fiicei – având o atitudine bună față de mama fetei iubind-o cu adevărat.

Totul începe de acasă – de la dvs și de la soția dvs. Astăzi și întotdeauna respectați-vă soția. Țineți-o de mână de fiecare dată când aveți ocazia și sărutați-o.

Zâmbiți soției. Stabiliți cu ea contactul vizual. Când vorbește, ascultați-o cu atenție. Deschideți-i ușa. Oferiți-i încredere. Lăudați-i realizările.

Încurajați-o, când are nevoie de acest lucru. Compătimiți-o și fiți un sprijin, atunci când se simte vulnerabilă. Mergeți cu ea în căutarea aventurilor. Spuneți-i că este frumoasă, în interiorul ei, dar și la exterior și mărturisiți acest lucru cât se poate de des.

Fiica dvs nu doar își iubește mama. Ea o admiră pe mama sa. Legătura dintre mamă și fiică este atât de puternică, încât mamele și fiicele lor, de regulă trăiesc vieți paralele. Iar dacă dvs veți înțelege acest lucru, veți ajunge la concluzia că:

Relația dvs cu soția înseamnă mult mau mult decât voi doi.

Cel mai mare dar pe care un tată îl poate oferi fiicei sale este dragostea față de mama sa.

Sunteți de acord cu aceste cuvinte? Tatăl dvs înțelegea acest adevăr simplu?

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close