Știrea zilei

Cântăreața s-a întors în orașul natal

Cristina Spătar trece prin momente grele. Cântăreața și-a pierdut tatăl care se lupta de un an, cu o boală grea.

După ce în urmă cu câțiva ani i-a murit mama, acum Cristina Spătar își va conduce și tatăl pe ultimul său drum. Vedeta și-a anunțat fanii cu privire la ce i se întâmplă în aceste zile.

A murit tatăl Cristinei Spătar
Cântăreața a postat pe Facebook o poză în care este lângă sicriul tatălui ei. Îmbrăcată în negru, Cristina Spătar este îndurerată și singurul gând care o alină este acela că părinții ei se vor reîntâlni.

PUBLICITATE

Drum lin spre îngeri, tată…acolo o vei reîntâlni pe ea, a scris Cristina Spătar în dreptul pozei în care apare lângă sicriul tatălui ei.

În urmă cu câțiva ani, cântăreața și-a pierdut mama pe care, la fel, o iubea foarte mult și cu care avea o relație foarte apropiată mamă-fiică. Și mama Cristinei Spătar, la fel ca și tatăl ei, s-a stins din cauza unei boli nemiloase care a chinuit-o trei ani.

Viața Cristinei Spătar nu a fost deloc ușoară. Cântăreața a trecut și printr-un divorț dureros, dar are doi copii minunați și este suficient de puternică încât să meargă mai departe, indiferent de orice. Părinții ei s-au despărțit când ea era mică, dar Cristina a păstrat legătura și cu tatăl ei și i-a fost alături în ultimii ani din viață, în special în perioada în care s-a îmbolnăvit. Înmormântarea va avea loc la Onești, orașul natal al Cristinei Spătar.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close