Monden

Fulgy, prins drogat la volan! Băiatul Clejanilor abia se întorsese de la dezintoxicare: “Sunt pui de șmecher”

Fulgy a fost oprit de Poliție, sâmbătă noaptea, în timp ce conducea bolidul, și a fost testat cu aparatul Drugtest, valorile fiind pozitive la consumul de cannabis, motiv pentru care a fost dus la INML, potrivit fanatik.ro.

Fulgy, drogat la volan
Fulgy, fiul celebrilor Viorica și Ioniță de la Clejani, a fost oprit, noaptea trecută, de un echipaj de Poliție, în timp ce conducea mașina, el susținând că se întorcea de la studiul lui Alex Velea unde fusese să compună o piesă.

Conform Cancan, Fulgy ar fi fost testat cu aparatul Drugtest și a ieșit pozitiv la cannabis, motiv pentru care a fost dus la INML pentru prelevarea unor teste biologice care să confirme sau nu dacă se drogase înainte de a se urca la volan.

PUBLICITATE

La ieșirea de la INML, Fulgy, parcă mai recalcitrant ca niciodată, a fost destul de agresiv verbal cu jurnaliștii aflați acolo, conversația avută cu aceștia fiind cel puțin ciudată, imaginile fiind postate pe contul lui de socializare.

”Am fost la Alex Velea și uite că nu mi-a purtat noroc că am fost la Alex Velea să facem o piesă”, spune Fulgy.

Fulgy, comportament straniu după ce a fost oprit de Poliție
”În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, spunea Fulgy chiar înainte de a ajunge la INML, imagini explicite cu el fiind postate pe contul lui de Instagram.

PUBLICITATE

Mai mult, la ieșirea de la INML, Fulgy a avut parte de câteva minute de întrebări din partea jurnaliștilor, filmarea cu băiatul Clejanilor în compania presei fiind postată tot pe contul lui.

Iar răspunsurile lui Fulgy pot fi trecute la categoria bizar, el vorbind despre relația cu mama sa și confirmând, practic, că a petrecut o perioadă la dezintoxicare.

”Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte”, spunea Fulgy presei.

Fulgy: ”Știu tot ce înseamnă droguri”
Chestionat de jurnaliști, Fulgy a povestit că a stat o perioadă la dezintoxicare și că, deja, este expert în tot ceea ce înseamnă droguri.

“Așa ai citit? Nu ai citit de o lună? Pot să zic doar că ești chioară și nu știi să citești! Am stat undeva unde plătești 20 de mii, numai în piscine, numai în călării, numai în yoga, numai în psihologie. Îmi cer scuze că-ți vorbesc așa, dar mi se pare că ești prost informată”, spunea Fulgy despre clinica de dezintoxicare în care și-a petrecut o perioadă.

Mai mult, acolo, susține Fulgy, a avut chiar și o revelație și că și-a dat seama că cel mai bine ar fi pentru el să părăsească România.

“Știu tot ce înseamnă droguri, cum să nu? Cum să nu? Pierdeam la cazino sute de mii de euro din cauza la alcool, ca idee. Nu era normal să văd ce se întâmplă cu mine? Voi n-ați face la fel? Ce e așa tabu cu drogurile astea? Că se droghează toată România. (…) Mi-am dat seama că România este ultima țară și că trebuie să mă mut”, a mai precizat Fulgy în filmarea pe care a postat-o pe contul lui de socializare.

Și Margherita, sora lui Fuly, a avut probleme cu drogurile la volan
Acum exact un an, Margherita, sora lui Fulgy, provoca un accident de circulație în București, iar Poliția ajunsă la fața locului constatat că fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani era sub influența drogurilor în acel moment.

Potrivit unor surse din anchetă, după ce i s-au prelevat probe biologice, Margherita de la Clejani, sora lui Fulgy, ar fi avut în sânge un cocktail de stupefiante din care nu lipsea cocaina.

Fulgy riscă închisoarea
Conform legii, persoana, aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, riscă o pedeapsă cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close