Monden

Gabriela Cristea, mărturisiri emoționante despre clipele grele din viață! Ce le-a dezvăluit vedeta fanilor: „Sunt momente când cazi”

Gabriela Cristea a fost mai sinceră ca niciodată în fața fanilor ei de pe rețelele de socializare și a făcut câteva mărturisiri emoționante despre cele mai grele clipe din viață. Iată ce le-a dezvăluit soția lui Tavi Clonda internauților, dar și ce sfat important le-a dat!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Încă de când a debutat în carieră, frumoasa prezentatoare de televiziune s-a făcut remarcată atât prin frumusețea ei ieșită din comun, cât și prin profesionalismul de care dă dovadă în fiecare proiect în care este implicată, respectându-și de fiecare dată meseria.

Anii au trecut iar Gabriela Cristea a arătat că este cu adevărat o femeie norocoasă, pe toate planurile. Frumoasa vedetă și-a găsit liniștea în brațele partenerului său de viață, Tavi Clonda, bărbat care a făcut-o să se simtă împlinită complet, aceștia fiind părinții a două fetițe superbe pe nume Victoria și Iris.

PUBLICITATE

Gabriela Cristea le-a făcut câteva mărturisiri emoționante fanilor de pe Internet

Cu toate că are o viață la care mulți visează, din păcate, asta nu înseamnă că Gabriela Cristea este ocolită de necazuri. Cel puțin asta a lăsat să se înțeleagă vedeta din cea mai recentă postare a ei, atunci când soția lui Tavi Clonda a vorbit despre situațiile dificile.

Cum i-a sfătuit pe internauți soția lui Tavi Clonda

PUBLICITATE

Mai exact, Gabriela Cristea le-a spus fanilor că există momente întâmpinate de-a lungul vieții în care efectiv simți că cedezi și „cazi”, dar i-a sfătuit ca de fiecare dată să-și găsească sprijinul, astfel „luminița de la capătul tunelului” fiind mult mai aproape.

„Sunt momente în viața când „cazi”… E important să-ți găsești punctele de sprijin care să te ajute să găsești „drumul”. Când ieși la „lumină”, bucuria este imensă. Chiar dacă e întuneric pe strada voastră, vine sigur și momentul când se întrezărește speranța. Baftă, dragilor!🌈”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close