Știrea zilei

Denise Rifai și-a anunțat demisia: „Vă rog să-mi scrieți”

Ziua de 15 martie este una de mare însemnătatea pentru Denise Rifai și a ținut să le reamintească asta și fanilor săi. A fost ziua în care a luat una dintre cele mai grele decizii din viața ei: demisia de la Realitatea Tv, post unde a lucrat aproximativ zece ani. A pornit ca reporter, iar apoi a ajuns să aibă emisiune în prime time, pe tronsonul lui Rareș Bogdan.

După mai bine de jumătate de an de pauză și o atentă prospectare a pieței, Denise Rifai și-a găsit locul la Kanal D, un post care se luptă să devină lider de audiență. Și odată ajunsă în curtea postului turc de televiziune, succesul era ca și garantat. Producătorii i-au propus să prezinte o emisiune bazată pe un format internațional, iar ea a acceptat imediat.

Cine a fost invitatul care i-a adus cea mai mare audiență la Kanal D

PUBLICITATE

Așa a apărut „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care este difuzată în fiecare marți seara. Invitatul Cristi Borcea i-a adus până acum cele mai mari cifre de audiență, dar au fost multe personaje interesante în platoul de la Kanal D. Cel mai puțin succes îl au actualii sau foștii politicieni. Publicul postului turc nu agrează foarte mult această zonă, dar Denise a lucrat mult timp în acest domeniu, așa că inevitabil revine periodic la ceea ce a consacrat-o.

Vedeta Kanal D a transmis și un mesaj pe facebook, cu ocazia zilei de 12 martie, când s-a împlinit un an de la demisia de la Realitatea Tv. Ea și-a rugat fanii să-i scrie și să-i spună ce invitați își doresc să „cunoască” în emisiunea ei, iar mesajele nu au întârziat să apară.

Mesajul lui Denise Rifai pentru fanii ei

PUBLICITATE

„Azi se implineste un an de la acea Zi de joi, 15 martie, cand am decis ca tb sa mi dau demisia.
Si Ce An a fost!!!!!!

Ma bucur ca emisiunea mea inca dainuie pe post, asta inseamna ca ma pricep la lucruri bune!
Si ma bucur si mai mult ca m-ati primit in casele dvs, acum cu #40deintrebari, in numar muuuult mai mare decat la #LegilePuterii!

Si ar mai fi un aspect. Anul trecut, exact in ziua asta, avea sa fie votat in Parlament – Guvernul Citu. Si-a retras atunci Florin mandatul, dar uite ca astazi, exact un An mai tarziu, e acolo, asezat la Palatul Victoria si face treaba!

Cat despre mine si #40deintrebari, va rog sa mi scrieti pe cine va doriti sa mai vedeti invitat! Incerc sa aduc in fata dvs cele mai cunoscute fete din toate domeniile. Am vazut ca sunt multe opinii insa, avem timp, si voi aduce, rand pe rand, pe toata lumea!
Sa mi scrieti!

Va pup si Va iubesc !!!!!! ❤️

Ne vedem pe #KanalD”, a scris Denise Rifai pe facebook.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close