Știrea zilei

Horoscop zilnic, 5 decembrie 2020. Racii au o zi dificila din toate punctele de vedere

Sfatul zilei pentru toate semnele zodiacale – Inainte de a face o promisiune, ganditi-va daca puteti sa o duceto la capat.

Berbec

Duceti negocieri si intalniri importante dimineata, apoi veti depasi cu usurinta toate momentele dificile. Norocul ii insoteste si pe cei care se angajeaza in orice activitate comerciala. O excursie in afara orasului va aduce experiente noi. Aveti grija la bani, exista sanse de furt si deteriorare a bunurilor. Totul in familie este stabil.

PUBLICITATE

Taur

Astazi, Taurul va putea pune bazele financiare pentru viitorul lor. Strategia si planul dvs. de actiune vor fi implementate. Schimbarile vor incepe sa aiba loc in viata voastra foarte curand. Foarte curand va trebui sa finalizati renovarea prelungita a apartamentului. Daca dintr-un anumit motiv nu aveti inca permis de conducere, luati in considerare aceasta problema, astfel incat planul dvs. va incepe sa fie implementat mai repede.

Gemeni

PUBLICITATE

Gemenii trebuie sa-si faca timp pentru ei insisi, sa mearga la cumparaturi, sa se delecteze cu achizitii noi. Odihna de toate problemele si chiar de comunicare este ceea ce aveti nevoie acum. Solitudinea va va ajuta sa priviti situatia actuala intr-un mod diferit. Analiza logica si matematica va va permite sa luati o decizie. O excursie la vechii prieteni te va ajuta sa te relaxezi, iar a fi in aer curat iti va reda puterea.

Rac

Racii au o zi dificila din toate punctele de vedere, in special cu contactele noi. Exista o mare probabilitate de eroare la procesarea oricaror documente. Va trebui sa verificam totul de mai multe ori inainte de a semna. Toate actiunile tale trebuie sa se incadreze in lege, nu incercati sa pacaliti pe toata lumea, se poate termina prost.

Leu

Ai grija de casa ta, renoveaza, cumpara lucruri noi, contruieste ceva. Cumpara lumanari si ia o cina romantica, comunicarea cu sexul opus este o sursa de forta pentru tine. Luati o pauza de la problemele de la locul de munca.

Fecioara

Principalele arme ale Fecioarei sunt inteligenta si sarcasmul. O astfel de combinatie este capabila sa doboare orice rival, chiar si cel mai redutabil. Tu, ca adevarat reprezentant al semnului tau, simti intuitiv punctele slabe ale inamicului, loviti acolo cu toata puterea si nu regretati. Poate ca seara veti primi un cadou la care nu va asteptati.

Balanta

Zi propice. Astazi vei reusi sa faci multe, activitatea ta va aduce in continuare rezultate sub forma de venituri suplimentare. Succesul dvs. la locul de munca va fi apreciat in mod corespunzator de conducere, dar cu o promotie merita sa asteptati. Nu cedati la un impuls emotional si cu atat mai mult nu luati o decizie. Implementati idei de bun simt si nu urmati sfaturile unor persoane necunoscute.

Scorpion

Cel mai probabil, Scorpionii sunt clar constienti de nevoia de a fi singuri si de a gandi lucrurile in tacere.Iesitul in aer liber te va umple de energie pozitiva, exact ceea ce ai nevoie cel mai mult in aceasta perioada.

Sagetator

Ziua este plina de contradictii, tocmai in aceasta perioada sunt testate relatiile cu cei dragi, cuvintele si faptele vorbesc de la sine. Seara este mai bine sa o petreceti de unul singur.

Capricorn

Astazi Capricornii pot realiza schimbari serioase in propria lor viata. Perioada de testare se apropie de sfarsit, acum cel mai important lucru este sa trageti concluziile corecte si sa nu repetati greselile. Aveti un dar unic, stiti sa ascultati si sa simpatizati, faceti din aceasta o regula pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie, considerati ca aceasta este plata dvs. pentru succesul in afaceri. Ai grija de tine, rezervele corpului tau sunt epuizate.

Varsator

A venit momentul in care va puteti retrage si reflecta la viata personala. Tine toate documentele si banii departe prietenii noi. Inainte de a-ti conecta destinul cu cineva, afla informatii mai detaliate, poate ca intentia ta se va schimba.

Pesti

Zi contradictorie pentru Pesti. Oamenii de afaceri se vor confrunta cu dificultati neasteptate, multe intr-o astfel de situatie vor depinde de oamenii care au lucrat langa tine, de capacitatea lor de a gasi o cale de iesire dintr-o situatie dificila. Incasarile de bani din diverse proiecte scad treptat, este timpul sa ne gandim la modul de optimizare a costurilor. Dragostea domneste in familie.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close