Știrea zilei

Mircea Radu, dezvaluire despre relatia cu Andreea Marin: “Esti mai frumoasa in realitate decat la televizor

Fostul prezentator de la „Din dragoste”, Mircea Radu, a fost invitat de Andreea Marin in cadrul emisiunii de la TVR 2. Prezentatorul a declarat ca era indragostit de bruneta inca de pe vremea cand vedeta facea parte din redactia TVR Iasi.

Mircea Radu a marturisit ca a avut o perioada in care el si colegii sai de la Televiziunea Romana se gandeau ce faca sa ajunga sa o cunoasca pe Andreea Marin. De asemenea, Mircea Radu a povestit si despre cum au ajuns sa se intalneasca cei doi.

Marturisirea a fost facuta la emisiunea „Nu exista nu se poate”

PUBLICITATE

Mircea Radu a spus cum a intalnit-o pe fosta sotie a lui Banica Jr.
„Eram deja in Televiziunea Romana, la stiri, intr-un loc numit editare, unde erau suspendate trei televizoare. Tu erai o fata extraordinar de frumoasa, care trecea ecranul ca nimeni alta, la TVR Iasi. Si noi, toti baietii, suspinam dupa tine: «Cine o fi fata asta, cum o intalnim…».

Intr-o dimineata, vine cineva in redactie si ne spune: «Stiti cine este in antecamera la domnul Soloc» (n.r. pe atunci directorul Departamentului emisiunilor informative)? «Nu, cine?». «E fata de la TVR Iasi».

«Cine, Andreea?», am zis. M-am ridicat, m-am dus la biroul respectiv si te-am vazut. Prima impresie a fost, atunci, ca si acum, ca esti mai frumoasa in realitate decat la televizor.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close