Știrea zilei

ULTIMA ORA: Vesti bune! Tara care a reusit sa scape complet de coronavirus. Toate persoanele infectate s-au vindecat

Toate cele 16 persoane din Vietnam infectate cu noul tip de coronavirus s-au vindecat, a anuntat, marti, ministrul Sanatatii din aceasta tara. Oficialul a adaugat ca nicio persoana nu a mai fost infectata de pe 13 februarie, potrivit stirileprotv.ro.

Ultimul pacient infectat cu COVID-19 din statul asiatic era un barbat in varsta de 50 de ani care a luat virusul de la fiica lui, care se intorsese de la Wuhan. Acesta s-a vindecat complet de boala si are o stare buna de sanatate, precizeaza Ministerul Sanatatii din Vietnam.

Cu toate ca a scapat de virus, barbatul va mai fi tinut o perioada sub observatie in spital.

PUBLICITATE

Starea celorlalti pacienti, printre care se afla si un copil de trei luni, este din ce in ce mai buna, au mai precizat autoritatile de la Hanoi.

Primele cazuri de coronavirus au fost raportate in Vietnam pe 23 ianuarie.

China a anuntat marti 71 de noi decese cauzate de coronavirus, fiind cel mai scazut bilant prezentat zilnic de mai bine de doua saptamani, numarul de decese la nivel national fiind de 2.663, relateaza AFP.

PUBLICITATE

Comisia nationala de sanatate a raportat, de asemenea, 508 de noi cazuri confirmate de contaminare cu noul coronavirus, toate, cu exceptia a noua cazuri fiind depistate in provincia centrala Hubei, unde epidemia a inceput in decembrie. Bilantul la nivel national privind noi cazuri de infectare anuntat luni indica 409 cazuri.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close