Știrea zilei

Gabriela Cristea a ajuns pe mâinile medicilor: „Mă apuc să mă tunez”

Gabriela Cristea a ajuns pe mâinile medicilor! Mai hotărâtă ca oricând, frumoasa vedetă de la Antena Stars s-a hotărât să-și îndeplinească marele vis. Iată ce schimbare radicală își face așadar soția lui Tavi Clonda la nivelul feței. Totul a fost filmat! Tu te-ai fi așteptat la asta?

Gabriela Cristea este plină de surprize. Telespectatorii Antena Stars au aflat astăzi chiar de la ea că vedeta plănuiește să-și facă o schimbare radicală la nivelul feței. Și pentru ca să nu vă mai ținem în suspans, vă spunem că partenera de viață a lui Tavi Clonda a mărturisit că-și va pune… aparat dentar. Aceasta a optat pentru unul simplu, pentru a nu fi vizibil și speră să scape repede de „sâsâit”.

„Sunt gata de îndreptat dinții. Eu până acum am fost ok, înafară de faptul că am avut niște probleme după ce mi-a scos măseaua de minte, a fost groaznică. Am avut recuperarea destul de grea de la ea. Mă pregătesc să merg la ortodont de ceva vreme. Am venit cu toate temele făcute. O să încerc o metodă nouă, adică o să fiu cum sunt acum, dar o să fiu fără aparat dentar, adică nu o să se vadă. În primele două săptămâni o să sâsâi puțin”, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

PUBLICITATE

Gabriela Cristea își pune aparat dentar

Conform spuselor ei, nu este prima dată când Gabriela Cristea apelează la această metodă pentru a-și înfrumuseța zâmbetul. Vedeta a purtat și în trecut aparat dentar, iar în prima lună dinții au durut-o atât de tare, încât a slăbit 10 kilograme.

„Când mi-am pus aparat în partea de jos mă deranja foarte tare arcul. Stăteam tot timpul cu ceară, am rămas chiar și cu un tic după. L-am avut doi ani de zile, cu greu am scăpat de el. Singura chestie benefică din treaba asta a fost că în prima lună când mi-am pus aparat dentar am slăbit 10 kilograme. Mă dureau dinții atât de tare încât nu puteam să mănânc”, a continuat ea.

PUBLICITATE

Nu este pentru prima dată când poartă
În glumă, Gabriela Cristea a declarat că se apucă acum, la 46 de ani, să se „tuneze”, dorindu-și să aibă un zâmbet ca vedetele de la Hollywood.

„Am mai avut un aparat dentar. E o metodă nouă pe care eu vreau să o încerc mai ales pentru zona de sus, pentru că trebuie să am un zâmbet strălucitor și să fiu mirobolantă. Păi ce, nu am eu 46 de ani? Nu mă apuc apuc acum să mă tunez și să mă aranjez?”, a adăugat vedeta.

Vedete care au mai apelat la această metodă pentru un zâmbet perfect

Nu doar Gabriela Cristea a apelat la ajutorul medicului stomatolog pentru a avea un zâmbet perfect. Lidia Buble a renunțat la aparatul dentar în luna decembrie a anului 2019 și a fost foarte încântată, dovadă fiind faptul că le-a împărtășit fanilor de pe Internet o imagine cu zâmbetul ei. Și Raluka a trecut prin această experiență, iar rezultatul este categoric unul mulțumitor. La rândul ei, și cântăreața le-a dat vestea admiratorilor printr-un video realizat pe Instagram.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close