Știrea zilei

Adela Popescu, adevărul pe are putini il stiu: ”Mi-era frică să închid ochii”

Adela Popescu este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Are o viață superbă și o familie mai mult ca perfectă. Cu toate astea, însă, în trecut, actrița a trecut prin momente grele, de care nimeni nu a știut. Acum, soția lui Radu Vâlcan a decis să spună adevărul despre drama trăită.

Adela Popescu a vorbit despre drama prin care a trecut

Adela Popescu este fără doar și poate una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Devenită cunoscută grație rolurilor interpretate în mai multe seriale românești, actrița le-a intrat la suflet fanilor, care i-au fost alături mereu.

PUBLICITATE

Soția lui Radu Vâlcan se poate declara o femeie binecuvântată. Are o familie superbă, urmează să devină mamă pentru a treia oară, este împlinită, fericită și are și o carieră la care alții doar visează. Acum are tot ceea și-a dorit cândva, însă nu la fel au stat lucrurile dintotdeauna.

Într-un interviu acordat lui Mihai Morar, Adela Popescu a vorbit despre momentele grele, despre care puțini știu.

În urmă cu mai mulți ani, atunci când interpreta diferite roluri în telenovelele românești, vedeta a suferit mult din cauza stărilor de anxietate pe care le căpătase din cauza rolurilor jucate.

PUBLICITATE

”A fost o perioadă când munceam foarte mult, iar personajele pe care le interpretam, cele de protagonist, erau încercate de viață. Și eu nu filmam câteva luni, filmam un an, aveam o pauză de o lună, două, și apoi iar serial. Asta s-a întâmplat 11-12 ani. În momentul în care creierul tău primește doar imagini groznice spune: mă, e nasol ce trăiești tu, că el nu mai face diferența”, a spus Adela Popescu într-un interviu acordat lui Mihai Morar, pe Youtube.

Sacrificiile făcute de soția lui Radu Vâlcan pentru celebritate
O persoană profesionistă, care a dat totul pentru ca rolurile să iasă așa cum trebuie, soția lui Radu Vâlcan a povestit cu sinceritate despre clipele grele din viața sa.

Din cauza acumulării oboselii, frumoasa actriță a ajuns să atingă un prag grav al anxietății, însă, cu toate astea, în cele din urmă a găsit puterea și a trecut peste.

”Din cauza asta am avut anxietăți destul de urâte. Au fost luni când nu puteam să dorm, mi-era frică să închid ochii. Mi-era frică de întuneric, de mulțime, nu puteam să fac duș și să am ușa închisă. Apoi, m-am liniștit brusc, la mine a fost un lucru care avea legătură cu oboseala cronică”, a mai spus Adela Popescu.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close