Știrea zilei

Denise Rifai a rămas fara cuvinte. Ce s-a intamplat în ultima emisiune!

Marți seară, de la 22:30, Vali Vijelie, cum este cunoscut de fapt Valentin Rusu, a participat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, cu cele mai incomode întrebări. După Viorica Dăncilă sau Adrian Năstase, a fost și rândul manelistului să răspundă la întrebările fostei jurnaliste de la Realitatea TV.
Denise Rifai a fost uimită de răspunsurile date de Vali Vijelie. Se pare că mama artistului cânta romanțe, fiind o artistă relativ cunoscută. Totuși, idolul lui Vali Vijelie este vărul său, Mircea Vijelie, unul dintre cei mai buni lăutari din anii 70. De acolo venindu-i și numele de scenă Vijelie. Acesta a învățat să cânte râzând în oglindă, lucru care a frapat-o pe Denise Rifai.

Denise Rifai, uimită de Vali Vijelie

Rifai a fost uimită în momentul în care Vijelie a început să cânte în emisiune, pentru a-și demonstra talentul muzical. Mai mult, se pare că nu a început cu manele, ci cântând muzică lăutărească. Mai mult, Vali Vijelie a învățat să cânte la 13-14 ani, când a cântat la un botez prin jurul Bucureștiului, unde a primit și porecla de Vali Vijelie.

PUBLICITATE

Mai mult, artistul a păstrat numele mamei sale, după ce tatăl său nu s-a căsătorit niciodată cu mama sa, deoarece fusese căsătorit înainte. Cei doi au trăit doar în concubinaj, iar toți copiii celor doi poartă doar numele mamei. Ulterior, tatăl a divorțat de fosta soție, dar nu și-au mai schimbat numele.

Un alt lucru care a frapat-o pe prezentatoare TV a fost că Vijelie a recunoscut că ascultă toate genurile muzicale și toți artiștii din România. Mai mult, la 14 ani a compusa prima piesă, Inimă săgetătoare.

Câți bani câștigă Vijelie din muzică
VIjelie nu a vrut să spună câți bani face din muzică, trecând peste această întrebare. Totuși a răspuns la întrebarea de ce nu recunosc românii că ascultă manele.

PUBLICITATE

„Sunt foarte mulți colegi de-ai mei, nu vreau să se supere cineva pe mine, care nu sunt atenți la texte; (…) Fiecare ascultă ce vrea. Per ansamblu, maneaua este muzică de petrecere. La o nuntă nu trebuie neapărat să cânți doar manele(…) Și atunci omul se simte bine(…) Părintele manelelor este Dan Armeanca și trebuie să fie respectat de toată lumea”, a spus Vali Vijelie. Se pare că Dan Armeanca este părinte manelelor din România.

Vijelie a cântat și pentru foștii premieri Victor Ponta și Radu Vasile.

Fanii artistului au aflat, printre altele, și cum a fost supranumit acesta “Vijelie”, la începutul carierei sale muzicale, dar și detalii despre legături de familie, perioada copilăriei și adolescenței, lucruri surprinzătoare din viața sa de zi cu zi, dar și ce are de spus cântărețul despre iubirile care i-au marcat existența.

“De ce nu purtați în acte numele tatălui?”, “Care este cea mai mare sumă cu care ați plecat de la o nuntă?”, “De ce nu recunosc românii că ascultă manele?”, “Este Nuțu Cămătaru scutul dumneavoastră în fața clanurilor mafiote?”, “Ați dat șpagă pentru permisul de conducere?”, “Poate un bărbat să iubească două femei?”, “V-ați supărat pe Dumnezeu la moartea mamei?”. Acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Vali Vijelie în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:30, la Kanal D.

Emisiunea, un real succes cu inspirație internațională

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” este realizată după un format internațional de succes.

Fiecare invitat primește un set de 40 de întrebări, iar pentru fiecare întrebare în parte, invitatul are la dispoziție 2 minute pentru a oferi un răspuns. În cazul în care Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii, consideră că invitatul are nevoie de mai mult timp pentru a clarifica lucrurile poate decide să prelungească cele 2 minute.

Până în prezent, în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” au venit personalități marcante din diferite domenii de activitate, iar în ediția de marți, 2 februarie 2021, Vali Vijelie va fi cel care va răspunde la cele 40 de întrebări.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close