Știrea zilei

Ce dorinţe are Viorel Lis. Oana a spus adevărul

Oana a vorbit deschis despre mariajul cu Viorel Lis şi despre ce dorinţe are fostul edil. Cei doi formează unul din cele mai închegate cupluri din showbiz-ul de la noi din ţară. Chiar dacă gurile rele nu le-au dat prea mult timp întreună, dragostea lor a trecut testul timpului și s-a dovedit că au una dintre cele mai puternice și unite relații din showbiz-ul autohton.

Ce dorinţe îi îndeplineşte Oana lui Viorel Lis

Chiar dacă există o diferență de vârtsă considerabilă între ei, aceștia se iubesc ca doi adolescenți și ar face orice unul pentru celălalt, iar Oana Lis se conformează fiecărei dontințe pe care o are Viorel. Iată ce face soția fostului edil al Capitalei pentru a-l menține fericit.

PUBLICITATE

Oana Lis a avut grijă în toți acești ani de Viorel. Însă aceasta nu se îngrijește doar de sănătatea fizică a fostului primar general, ci și de bunăstarea să psihică. Se pare că Viorel Lis ar o plăcere nevinovată pe care soția acestuia trebuie să o satisfacă din când în când.

Fostul edil al Capitalei este un împătimit al pariurilor sportive, iar Oana este cea care trebuie să-i mai bage câte un bilet.

„A fost și varianta de a juca online, dar lui Viorel îi plăcea să̆ aibă̆ biletele. Am mers o perioadă̆ în Ilfov, dar ca să̆ îi fac plăcerea lui Viorel. Nu este nicio rușâne, oamenii de acolo au fost destul de drăguţ̦i cu noi. Este o plăcere controlată̆. Își permite și el. Atunci că̂nd ai avut mii de oameni în subordine, nivelul tău de adrenalină̆ este foarte crescut. Nu poți brusc să̆ te apuci de grădinărit. Am mers o dată̆ pe şăptămă̂nă acolo, am prins și ninsoarea.”, a declarat Oana Lis pentru un post de televiziune.

PUBLICITATE

Pariurile sportive îi țin mintea în „formă” lui Viorel Lis, iar asta o spune chiar medicul care îl are sub observație. Acesta chiar i-a recomandat să joace în continuare pentru „îi pune creierul în mișcare”.

„Deja i-am pus biletele lui Viorel. A avut și un bilet de 200 de lei pe care l-a câștigat. În același timp este un mod în care eu verific că el gândește ok, calculează̆, calculez și nivelul cognitiv în funcție de asta. Și doctorul mi-a spus să̆ îl las să̆ joace pentru că îi pune creierul în mișcare”, a mai spus blondina.

Oana Lis se pregătește să devină mămică

După lungile discuții pe care le-a avut cu Viorel Lis, Oana l-a convins să adopte un copil. Deși, inițial, fostul edil al Capitalei nu a fost de acord, văzând cât de intensă este această dorință în interiorul Oanei, s-a lăsat înduplecat. Din acel moment, vedetă a bătut pe la ușile instituțiilor pentru a întocmi dosarul de părinte adoptator și mai are doar câțiva pași de îndeplinit. Faptul că visul i se poate realiza mai repede decât și-ar fi imaginat o face să fie în culmea fericirii. Mai ales acum, în perioada sărbătorilor de iarnă, când se gândește cât de frumos ar fi fost dacă avea un copil.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana, în emisiunea Star Magazine.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close