Monden

Gina Pistol: «Pentru mine, cuvantul “tata” nu inseamna nimic»

Gina Pistol a nascut o fetita superba! Cei doi au devenit parinti pentru prima data. Frumoasa prezentatoare a nascut o fetita perfect sanatoasa si are 3,2 kg si 51 cm lungime.

Acum, Gina Pistol este o femeie implinita, are o cariera frumoasa, o relatie frumoasa cu Smiley si a devenit si mamica.

“Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita noastra s-a nascut astazi, este sanatoasa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus ca este perfecta. Multumim pentru toate gandurile si urarile! Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare”, a spus Gina Pistol, la scurt timp dupa ce a nascut.

PUBLICITATE

Totusi, putini stiu despre drama traita de vedeta in copilarie.

Pe cand avea doar 6 ani, parintii Ginei Pistol au divortat, iar frumoasa prezentatoare a ramas marcata de acel moment.

“Cea mai mare greseala pe care o fac parintii cand divorteaza este ca nu renunta la orgolii. Pentru mine, cuvantul «tata» nu inseamna nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine si pe fratele meu.

PUBLICITATE

Dupa divort, s-a mai rupt de noi. S-a recasatorit si are doi baieti. Pentru mine, familia e ceva frumos. Imi doresc mult lucrul acesta”, a spus Gina Pistol la Kanal D.

Gina Pistol: „L-am crescut pe fratele meu”

„Mie imi este un pic teama de responsabilitatea mare pe care o ai atunci cand esti parinte, pentru ca te gandesti ca viata unui suflet depinde de tine. (…). L-am crescut pe fratele meu, care e mai mic cu cinci ani – are mult prea mult bun simt si e un baiat mult prea bun pentru perioada asta. (…). Si ma gandesc ca copiii mei ar fi la fel.

Poate mi-e dat sa fac un copil, doi sau poate, cine stie, mi-e dat sa nu fac. Nu stiu, dar, normal ca undeva, in adancul sufletului meu, imi doresc. (…). Eu am crescut cu tata pana la 6 ani, dar dupa el a plecat si si-a refacut viata. (…). Pe tata l-am iertat si am inceput sa nu-l mai judec’, a marturisit iubita lui Smiley.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close