Monden

Andreea Mantea s-a despărțit de iubitul ei, după 5 ani de relație secretă

Andreea Mantea s-a despărțit de iubit, după o relație de aproximativ 5 ani, susțin sursele CIAO.RO! Vedeta Kanal D este, se pare, din nou singură de câteva săptămâni, însă nu a renunțat la inelul de logodnă.

Andreea Mantea trăia o poveste frumoasă de dragoste, în mare secret, lângă un bărbat care a reușit să ofere liniștea, iubirea și afecțiunea pe care bruneta și-o dorea. Iubitul vedetei, sau fostul, după cum ar spune prietenii Andreei, nu este milionar, așa cum credeau mulți, ci din contra, un bărbat simplu, cu un salariu decent pe care și-l câștiga din televiziune, unde lucrează. După povestea tumultoasă pe care a trăit-o alături de Cristi Mitrea, tatăl fiului ei, Andreea s-a învățat minte și nu-și mai pune viața personală pe tavă, ci o ține departe de lumina reflectoarelor. Așa a și făcut cu iubitul ei cu care avea o relație de aproximativ 5 ani, relație care, spre surprinderea apropiaților celor doi, nu s-a finalizat în fața Altarului, așa cum credeau ei, ci… cu o despărțire dureroasă.

“Andreea și iubitul ei s-au despărțit, se pare, deși ea poartă în continuare inelul de logodnă. Noi sperăm să fie o mică pauză, sau o ceartă de moment, și nu o despărțire în adevăratul sens al cuvântului. De când a revenit în țară, Andreea și-a schimbat mult viața, și se pare că în planurile ei de viitor, nu se mai regăsește și bărbatul care i-a fost alături vreo 4-5 ani”, susțin surse din anturajul Andreei Mantea, fosta prezentatoarea a show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”.

PUBLICITATE

Fostul iubit al Andreei Mantea lucrează în televiziune

“Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, declarau surse din anturajul Andreei Mantea, în urmă cu câteva săptămâni.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close