Monden

Culiță Sterp Paraseste Survivor România !! Ce Intelegere A Facut Cu Iubita Lui

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, mai are doar cinci săptămâni până când va naște. Potrivit unor apropiați ai acestora, cei doi au făcut o înțelegere, înainte ca artistul să plece la Survivor România. Concret, ca ”faimosul” să fie acasă atunci când fiul lui va veni pe lume.

Culiță Sterp ar putea părăsi curând Survivor România. Ce înțelegere a făcut cu iubita lui

Culiță Sterp ar putea părăsi curând Survivor România, pentru a fi acasă, atunci când iubita lui, Daniela, va naște. Apropiați ai acestora spun că artistul ar putea cere producătorilor să se descalifice sau ar decurge la o metodă încât să fie eliminat.

PUBLICITATE

”Culiță și Daniela au decis să fie împreună în momentul în care el va deveni tată. Nu este clar cum va părăsi emisiunea, cum se va întoarce în România în timp util, dar cu siguranță o va face. Ori are o înțelegere cu producătorii, ori va face în așa fel încât să fie eliminat, dar, ceea ce e sigur, Daniela îl vrea aproape când va naște, iar Culiță va fi acolo”, a spus un apropiat de-al familiei Faimosului de la Survivor România 2021, pentru Fanatik.

De altfel, la ultimul joc de comunicare câștigat de ”Faimoși”, Culiță Sterp i-a spus subtil iubitei lui că va fi acasă în marele moment din viața lor.

”Să te gândești și tu ce nume să îi punem la al nostru (e vorba de copil, n. red.) că eu nu am nicio idee”, i-a transmis Culiță Sterp Danielei.

PUBLICITATE

Culiță Sterp nu știe numele copilului

În aceleași mesaje, Daniela, iubita lui Culiță Sterp a precizat că a ales deja un nume pentru băiețulul lor, dar i-l va dezvălui atunci când va sosi în România.

”Da, iubire, m-am gândit, am și visat un nume, ți-l spun când vii. Te rog să ai grijă de tine și să rămâi tot așa calm”, i-a replicat Daniela, semn că și ea este convinsă că artistul Culiță Sterp se va întoarce înainte de a naște

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close