Monden

Ce face Viorel Stegaru de când s-a întors cu Vulpița la Blăgești! Cei doi soți nu uită de admiratorii din mediul online!

Au trecut două săptămâni de când Vulpița alături de soțul său s-au întors înapoi acasă, dar dacă de Veronica știm de face pe plaiurile natale, iată ce face și Viorel Stegaru!

Timp de opt luni au stat în București și s-au bucurat de ”viața de vedetă”, însă iată că deși au plecat acasă în Vaslui, Veronica și Viorel Stegaru sunt prezenți în mediul online, acolo unde deja au o comunitate mare de admiratori. Dacă Vulpița și-a prezentat livada de pomi fructiferi, iată ce face Viorel în tot acest timp !

Ce face Viorel Stegaru de când s-a întors în Blăgești!
Veronica și Viorel Stegaru au părăsit brusc Capitala și s-au întors în Blăgești, localitatea lor natală, în urmă cu două săptămâni. De atunci au zis ”adio celebritate” și au revenit la viața de înainte, bineînțeles cu mulți admiratori pe conturile de socializare care îi așteaptă în continuare să vină cu noutăți.

PUBLICITATE

Se pare că cei doi sunt tot împreună și chiar o au alături și pe fiica lor, Maria, care de altfel i-a chemat acasă fiindu-i foarte dor de ei de când au plecat în Capitală!

În urmă cu doar câteva zile, Vulpița le-a prezentat fanilor din mediul online livada sa cu pomi fructiferi, însă iată că acum vedem și ce face Viorel!

Aceasta a publicat un Tik Tok pe pagina sa, unde se poate observa că se cam ține de șotii, având un efect cu ochelari de soare. În timp ce stătea cu soțul ei, cel mai probabil în grădină la treabă, Vulpița s-a bucurat de animația din aplicație și astfel l-a arătat admiratorilor și pe Viorel, după o lungă perioadă în care nu s-a mai știut nimic de el!

PUBLICITATE

Vulpița și Viorel, luați acasă de mama lui!
Tocmai când și-a lansat și el o piesă, Viorel Stegaru și Vulpița au plecat acasă, și nu pentru că au vrut ei, ci deoarece mama lui, doamna Ilinca, a venit la București cu trenul și i-a luat acasă, spunâdu-le că îi iartă pentru toate cele întâmplate atât ea, cât și soțul său, domnul Dumitru!

Cei doi s-au conformat și au plecat, iar de două săptămâni nu mai sunt prezenți în platoul Acces Direct așa cum ne obișnuisem!

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close