Știrea zilei

Relatia nestiuta dintre Nadia Comaneci si Ion Dolanescu. Fiul artistului a rupt tacerea

Puțini știu că una dintre dragostele neîmplinite ale lui Ion Dolănescu a fost chiar marea gimnastă Nadia Comăneci. De abia după 12 ani de la moartea tatălui său, fiul lui Ion Dolănescu face mărturii uimitoare cu privire la ce s-a întâmplat între cei doi și ce sentimente avea tatăl lui pentru marea gimnastă.

De mult timp se zvonea că între Ion Dolănescu și Nadia Comăneci se înfiripase o poveste de dragoste, însă cei doi nu au confirmat niciodată acest lucru, ba mai mult, s-au ferit să facă declarații pe această temă.

Cei doi nu au oficializat niciodată relația de dragoste

PUBLICITATE

În anii ’80, cei doi au început să fie văzuți unul în compania altuia din ce în ce mai des,la plajă, pe Litoral sau chiar la petrecerile din vila cântărețului.

Nadia Comăneci este mai tânără cu 17 ani decât Ion Dolănescu, iar fiul artistului a povestit prin câte au trecut cei doi și cât de mult a ținut tatăl lui la fosta gimnastă. Atunci când Nadia Comăneci a plecat din țară, se pare că a luat cu ea și o bucată din inima regretatului artist.

„Tata a adorat-o pe Nadia, îmi spunea mereu că e steaua lui. A fost foarte trist după plecarea Nadiei din țară și cred că toată viața i-a rămas gândul la ea’, a declarat Dragoș Dolănescu, conform impact.ro.

PUBLICITATE

Fosta gimnastă și-a pus viața în pericol atunci când a plecat din țară, deoarece granițele erau extrem de bine păzite, dar a ținut morțiș să își ia rămas-bun de la Ion Dolănescu, întâlnindu-se cu el chiar în seara în care a fugit.

Ion Dolănescu a fost arestat din cauza fostei gimnaste

În data de 27 noiembrie 1989, cei doi au petrecut ultimele ore împreună, înainte ca Nadia Comăneci să plece și să își construiască o altă viață. Imediat după ce fosta gimnastă a fugit, Ion Dolănescu a fost arestat.

Polițiștii l-au audiat pe regretatul artist pentru a afla tot ce știe acesta despre fosta gimnastă, respectiv plecarea ei.

”A fost o despărțire dureroasă. După ce s-a aflat, a venit Miliția și i-a luat pe tata și pe mamaie Didina la secție, i-au ținut timp de trei zile, ca să spună tot ce știu despre Nadia. Tata a fost foarte trist după plecarea Nadiei și cred că toată viața i-a rămas gândul la ea”, a mai declarat fiul cel mic al lui Ion Dolănescu.

Nu putem ști cu exactitate, însă probabil existau șanse ca cei doi să își continue frumoasa poveste de dragoste dacă Nadia Comăneci rămânea în țară.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close