Știrea zilei

Silvia Dumitrescu este in doliu: “Dumnezeu sa te odihneasca om talentat si special”

Este o zi trista. Membrul fondator al trupei Vama Veche,Traian Balanescu, s-a stins vineri, 28 august, la varsta de 51 de ani. Vesteaa cazut ca un traznet peste apropiati.

Silvia Dumitrescu a postat pe contul sau de Facebook un mesaj emotionant. Artista i-a dedicat lui Traian Balanescu o scrisoare a lui Marquez.

“Daca Dumnezeu mi-ar face cadou o bucatica de viata, m-as imbraca foarte modest, m-as intinde la soare, lasand la vederea tuturor nu numai corpul, ci si sufletul meu.

PUBLICITATE

Doamne Dumnezeul meu daca as avea inima, as grava ura mea peste ghiata si as astepta pana soarele rasare. As picta cu un vis al lui Van Gogh despre stele un poem al lui Benedetti, si un cantec al lui Serrat ar fi serenada pe care i-as oferi-o lunii. As uda cu lacrimile mele trandafirii, pentru a simti durerea spinilor si sarutul incarnat al petalelor…

Dumnezeul meu, daca as avea o bucatica de viata… N-as lasa sa treaca nici o zi fara sa le spun oamenilor pe care ii iubesc, ca ii iubesc. As convinge pe fiecare femeie sau barbat spunandu-le ca sunt favoritii mei si as trai indragostit de dragoste”, este mesajul postat de artista pe Facebook.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close