Știrea zilei

Cele trei rugăciuni care au salvat-o pe Carmen Șerban de boală. Artista primise un diagnostic crunt din partea medicilor

Carmen Șerban este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Cu toate astea nu mulți sunt cei care știu că artista a trecut prin clipe grele, în urmă cu mai mulți ani, când a fost diagnosticată cu o boală grea. Iată care sunt cele trei rugăciuni care au salvat-o pe Carmen Șerban de la moarte.

Carmen Șerban este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Talentată și apropiată de public, artista a reușit să se facă mereu plăcută în fața oamenilor care o iubesc.

Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că aceasta a trecut prin clipe grele, în urmă cu mai mulți ani, atunci când a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

PUBLICITATE

Artista a aflat că are o tumoare, iar primul lucru pe care medicii i l-au recomandat a fost să se roage. Carmen Șerban a povestit, la un moment dat, că până să întâmpine această încercare a vieții, nu era o persoană foarte credincioasă.

Din acel moment, însă, a început să se apropie de Dumnezeu, iar răspunsul la rugăciunile sale nu a încetat să apară. Din fericire, artista a scăpat cu bine de problema gravă de sănătate, iar de atunci a devenit, parcă, alt om.

În plus, de fiecare dată când are ocazia, Carmen Șerban vorbește despre iubirea pe care o are față de Dumnezeu, dar și despre ajutorul pe care Divinitatea i l-a acordat mereu.

PUBLICITATE

Cele trei rugăciuni care au ajutat-o enorm pe Carmen Șerban

În plus, întrebată fiind de rugăciunile pe care le-a rostit în timpul bolii, dar și de fiecare dată când simte nevoia, Carmen Șerban a fost deschisă cu fanii săi și le-a povestit care sunt cele trei rugăciuni pe care le are rostește zilnic și care au făcut mari minuni în viața sa.

”Rugăciunile mele sunt rugăciuni de mulțumire și sunt cele mai puternice rugăciuni. Cele care mă echilibrează pe mine. Voi veniți aici, întâlniți mulți oameni, însă mulți oameni sunt încărcați. Oamenii care nu știu să se încarce cu energia de la Dumnezeu fură energia oamenilor.

Prima rugăciune este „Tatăl nostru”, a două rugăciune este rugăciunea Sfântului Patrick. Ori de câte ori veți fi epuizați, îl chemați în felul următor: „Iisus Hristos în fața mea (spuneți numele vostru), Iisus Hristos în mine (numele tău), Iisus Hristos în împrejurul meu (nume), Iisus Hristos în spatele meu (nume), Iisus Hristos în urechile mele și în ce aud. Vrei să te înțelegi corect cu cineva? Fă această rugăciune. Și mai avem cea de-a treia rugăciune: „Slavă ție, Dumnezeule, slavă ție”, o rugăciune care îți poate ridica frecvența foarte mult”, a spus Carmen Șerban, în urmă cu mai mult timp, la o emisiune tv.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close