Știrea zilei

A fost găsit leul lui Dani Mocanu. Mesaj dur din partea lui Marcel Vela: „Nu ne oprim aici!”

Autoritățile au găsit leul folosit de manelistul Dani Mocanu într-un videoclip devenit viral pe internet.

Animalul, vizibil rănit și sedat, a fost găsit la o menajerie din Dâmbovița și a fost preluat în grijă de autorități.

Leul folosit de Dani Mocanu într-un videoclip a provocat o adevărată dezbatere în mediul on-line, între cei care îl apreciaza pe Mocanu și cei care îl acuză de rele tratamente aplicate animalului.

PUBLICITATE

Polițiștii au recuperat leul lui Dani Mocanu

Ministrul de Interne Marcel Vela a publicat o imagine cu leul. „Am spus încă de la început: NU VOI TOLERA NICIUN FEL DE ABUZ, INDIFERENT DIN PARTEA CUI VINE!

Legea trebuie respectată de TOȚI! Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei, dar timpul și acțiunile Poliției Române arată că ofensiva împotriva infracționalității continuă. Vă asigur că nu ne oprim aici!”, a scris Vela pe Facebook.

PUBLICITATE

Polițiștii argeșeni l-au audiat pe manelistul Dani Mocanu în urma unor reclamații primite din partea unor asociații care militează pentru drepturile animalelor.

Leul a fost descoperit într-o menajerie din județul Dâmbovița și ar aparține unui executor judecătoresc. Cu toate acestea, oamenii legii vor încerca să afle cum a fost posibil ca în România o persoană fizică să achiziționeze un leu.

Cu toate că nu este 100% sigur că leul găsit de Poliţiştii din Argeş şi cei din Dâmboviţa, împreună cu reprezentanţi ai A.N.S.V.S.A. şi Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa este cel folosit de Dani Mocanu în videoclip, autoritățile au deschis un dosar penal în această chestiune.

Potrivit News.ro, Dani Mocanu ar fi refuzat să colaboreze cu autoritățile, însă a fost vocal în spațiul public. „Nu se ocupă nimeni de aceste probleme cu adevărat importante şi v-aţi găsit acum să vă interesaţi de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăieşte mai bine decât voi toţi şi are tot ceea ce şi-ar putea dori un animal şi este perfect sănătos din toate punctele de vedere. Vă doresc o zi bună tuturor şi vă mulţumesc pentru reclama în plus pe care o faceţi gratuit videoclipul meu”, a transmis Mocanu.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close