Știrea zilei

Bill Gates spune când va lua sfârșit pandemia de COVID-19! “Până în vara anului 2021”

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a vorbit despre momentul în care va lua sfârșit pandemia de coronavirus. Întrebat în cadrul unui interviu când se va sfârșit această perioadă dificilă, filantropul a declarat faptul că până în vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal și, până în 2022, se vor putea organiza evenimente majore.

Când scăpăm de pandemia de COVID-19?

„Până în vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal și, până în 2022, în țări precum Spania și Statele Unite vor putea organiza evenimente majore „, a spus el. „Vom depăși în mare măsură cele mai dramatice efecte ale pandemiei”, adaugă el.

PUBLICITATE

În continuare, Bill Gates a mai anunțat faptul că există un decalaj mare între țările bogate și cele sărace în ceea ce privește vaccinarea.

„ În acest moment există un decalaj mare. Cantitatea de vaccin din țările bogate este foarte mare, chiar și în comparație cu țările cu venituri medii precum Brazilia și Africa de Sud, care au suferit foarte mult din cauza epidemiei, dar care continuă să vaccineze într-un ritm lent ”, a spus Bill Gates.

De asemenea, cofondatorul Microsoft a mai vorbit și despre oamenii care nu respectă regulile de distanțare socială și cred că odată cu vaccinarea li se vor introduce cip-uri.

PUBLICITATE

„Problema devine foarte gravă dacă acest lucru îi face pe oameni să creadă că purtarea unei măști sau administrarea unui vaccin nu este importantă ”, a adăugat el.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close