Știrea zilei

Previziuni astrale pentru saptamana 22-28 februarie 2021. Vesti grozave pentru doua zodii

Previziuni astrale pentru saptamana 22-28 februarie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu ne aduce horoscopul pentru perioada urmatoare. Afla din randurile de mai jos ce ti-au pregatit astrele.

“Berbec

Inceputul de saptamana, luni, marti si miercuri pana la pranz este foate valoros pentru a-si consolida pozitia la locul de munca, a face diverse lucruri si activitati in casa si in general, pentru a da consistenta, soliditate activitatilor/proiectelor de pana acum. Importanta la inceputul de saptamana este si colaborarea cu familia, sau macar sa nu fie incurcati de membri familiei. De miercuri dupa-amiaza, joi si vineri sunt zile de maxima creativitate, chef de viata, tonus, energie, incredere in sansele lor. In weekend muncesc.

PUBLICITATE

Taur

Saptamana incepe cu multe sedinte sau cu informare. Unii poate vreau sa isi verifice niste teze, persoane sau activitatile pe care le-au depus pana acum. Controleaza un pic ce au facut, daca au facut bine si pot merge mai departe. De asemenea, luni, marti si miercuri sunt zile administrative, cu multe acte si poate cateva drumuri pe la autoritati pentru a rezolva niste probleme importante pentru ei. Pentru joi si vineri, zilele aduc mai curand discretie, concentrare, nevoia de a fi in propria lor lume si propriul lor spatiu, tocmai pentru a digera lucrurile facute pana acum. Posibile tensiuni in a doua jumatate a saptamanii cu membri familiei daca simt ca autoritatea lor este negata. In weekend se pot relaxa.

Gemeni

PUBLICITATE

Se gandesc la bani sau la a fi mai eficienti, mai rentabili in tot ceea ce fac. Unii isi ingrijesc sanatatea si vor sa aiba rezultate, altii se gandesc la activitati profesionale si vor acolo sa obtina rezultate. Sunt foarte pragmatici, asta este important, mai ales la inceput de saptamana, in primele trei zile. Unii pot chiar sa castige bani, sa economiseasca, sau sa colecteze, unde au dat, ce au dat. In a doua jumatate a saptamanii pot face drumuri si sunt destul de fericite. Primesc vesti bune de la distanta de la alte persoane si au tot felul de idei pentru proiecte noi. In weekend, in casa.

Rac

Saptamana incepe cu luna traversandu-le semnul. Sunt plini de intuitie luni, marti si miercuri. Flerul functioneaza foarte bine, atat in afaceri cat si in relatii. Pot simti ce isi doresc ceilalti, sau de ce se tem ceilalti, astfel incat sa preintampine niste subiecte delicate. Pentru miercuri, joi si vineri, astrele activeaza zona castigurilor si a banilor. E bine sa reziste, mai ales joi si vineri, sa imprumute bani, sau sa ofere cuiva atentie, sprijin, energie, interes, daca simt ca acea persoana risipeste mai mult decat foloseste ceea ce racii ofera. In weekend, zile foarte bune pentru vizite si pentru a rezolva diverse treburi prin intalniri, discutii, conversatii.

Leu

Inceputul de saptamana este ceva mai lent. Poate nu toti leii au chef de lucru, sau se simt obositi in urma eforturilor din ultima vreme, sau pur si simplu nu sunt in dispozitie. E bine insa sa stea deoparte, sa lase lucrurile sa se desfasoare in jurul lor pentru a le analiza mai bine. De miercuri dupa-amiaza, joi si vineri sunt intr-o forma foarte buna si recupereaza acolo unde nu au actionat. Intervin si pot exista conflicte joi si vineri cu autoritatile sau cu diverse persoane. Isi impun punctul de vedere, dar mai mult din capriciu, sau din dispozitie de moment. In weekend sunt foarte productivi, fie muncesc, fie fac diverse lucruri folositoare pentru ei.

Fecioara

Au inceput de saptamana foarte valoros sub aspect social. Se gandesc la altii. Pot ajuta, sfatui. Discutiile cu ceilalti le anima si le inspira. Intalniri cu prieteni foarte vechi si foarte apropiati. Sunt de asemenea activitate de astre la inceput de saptamana, sau macar primesc vesti de la persoanele sau cei care le plac lor foarte mult. Pentru joi si vineri, atentie la sanatate, oboseala. Mai multa discretie, mai multa nevoie de concentrare, tot felul de vorbe pe care le aud, destul de suparatoare, mai mult de la autoritati decat de la prieteni si trebuie sa stea sa le digere. In weekend sunt istete si gasesc solutii.

Balanta

Foarte autoritare luni, marti si miercuri. Sunt foarte hotarate sa isi asume sarcinile si sa le duca la bun sfarsit. Stiu foarte bine ce au de facut si pot avea spor in munca. Problemele pot fi legate de altii, de colaboratori, mai ales daca nu isi fac treaba, sau risipesc timp, energie si bani. Poate fi chiar partenerul de viata pe care il trage de urechi la inceput de saptamana. De miecuri dupa-amiaza, joi si vineri, zile foarte bune, inspiratie, un viitor bun pe care il vad, solutii, intalniri cu prietenii, socializeaza. Sunt intr-o forma foarte buna in weekend. Grija pentru sanatate.

Scorpion

Au tot felul de acte de rezolvat luni, marti si miercuri. Poate chiar cer ajutorul unui bun prieten sau persoane care i-a mai descurcat si alta data. Tot felul de treburi administrative au de rezolvat, sau acte pentru casa sau pentru bunuri importante pentru ei. Important este ca joi si vineri sa isi umple functia cu autoritate si demnitate. Cu alte cuvinte, sa fie oamenii functiei si rolulului lor, pentru ca au foarte multe lucruri de facut si chiar ar trebui sa se impuna in mediul in care ei lucreaza. In weekend, distractie cu prietenii.

Sagetator

Sunt orientati catre castig. Isi numara banii luni marti si miercuri. Cu alte cuvinte, vor sa vada cam cum stau, daca sporul lor este intact si de asemenea sunt atenti si la ceilalti, oamenii cu care colaboreaza, daca nu cumva din cauza lor nu le merge bine. Este posibil la inceput de saptamana sa acuze pe altii de toate nemutumirile lor si toate neregulile care se intampla. Sunt invitati la intelepciune in a doua jumatate a saptamanii. Joi si vineri pot avea chiar discutii cu specialisti sau oameni de la care cer un sfat. Pentru weekend, responsabilitati din nou destul de importante pentru ei si trebuie sa si le asume.2

Capricorn

Inceputul de saptamana este foate important din punct de vedere relational. Au intalniri sau ei reflecta la niste intalniri si la rolul lor, pozitia lor vis-a-vis de o persoana importanta pentru ei. Pentru a doua jumatate a saptamanii, calcule multe financiare. Poate ca unii Capricorni isi asuma niste pierderi sau prefera sa abandoneze o dispusa, sau o realizare daca este platita prea scump, sau prin asta ranesc pe cineva. Fac un sacrificiu joi sau vineri. In weekend, calatorii placute.

Varsator

Au un inceput de saptamana plin de efort si de munca. Sunt motivati si de bani, dar si pentru ca stiu foarte bine ce au de facut. Nu e un lucru nou. Stapanesc foarte bine si prin asta, nefiind atat de solicitant, au chef sa il faca si il fac foarte bine. In a doua jumatate a saptamanii, joi si vineri pot exista dispute cu diverse persoane, asta si pentru ca Varsatorii sunt un pic mai usor de iritat in aceasta perioada si interpreteaza poate intr-un mod poate mai egoist lucrurile pe care ceilalti le fac. In weekend, ar fi bine sa isi incarce bateriile si sa se lase rasfatati de cei din jur, daca nu i-au indepartat pana atunci de langa ei.

Pesti

Un inceput de saptamana romantic, frumos sau foarte creativ. Lucreaza bine cu copii sau pentru copii, sau ei se copilaresc un pic. Important este sa isi creeze o atmosfera, activitati si diverse sarcini mai usoare, mai lejere si care sunt o hrana mai mult pentru suflet decat pentru minte. Joi si vineri pot exista tensiuni la locul de munca, surprize carora nu le fac fata, sau nu le pica prea bine, sau colegi care isi schimba dispozitia. Cumva, trebuie sa amane niste discutii, pentru ca nu sunt intr-o forma foarte buna. In weekend se pot baze pe cineva, un prieten sau un colaborator. E bine sa ceara sfaturi sau ajutorul daca este necesar”, a spus Camelia Patrascanu la Antena 3.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close