Știrea zilei

Cea Mai Neagra Ipoteză S-A ADEVERIT In Cazul Micuţului Sebastian! Anchetatorii Au Găsit Haine Şi Sânge

Copilul de șapte ani dispărut din localitatea Vânători, județul Arad, este în continuare de negăsit. Părinţii băiatului vin cu o nouă ipoteză.

La începutul lunii ianuarie, mai exact în data de 9, Sebastian, în vârstă de 7 ani, a plecat de acasă mergând către o stână de la marginea satului. Băiatul nu a mai ajuns acasă de atunci, iar autorităţile încearcă să îi dea de urmă.

Ce au găsit anchetatorii in cazul micului Sebastian care a disparut

PUBLICITATE

La două săptămâni de la începerea căutărilor, anchetatorii au găsit urme de sânge și câteva haine, potrivit România TV, care au fost iniţial atribuite copilului dispărut. După verificarea probelor s-a ajuns, însă, la concluzia că ele nu au legătură cu băiatul.

Cunoscuţii lui Sebi spun că acesta cunoştea foarte bine zona, prin urmare iese din calcul ipoteza că s-ar fi pierdut.

Poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 19.00, de mama copilului. Ea le-a spus iniţial că fiul ei, Sebastian Ionel Corbei, a plecat, în jurul orei 16.30, de acasă, la o stână din extravilanul localităţii şi nu s-a mai întors.

PUBLICITATE

Ce spun părinţii băiatului dispărut

Părinţii băiatului sunt de parere că acesta a fost răpit şi le cer presupuşilor atacatori să le elibereze fiul.

“Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el. El a crezut că s-a întors acasă.

Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea”, a declarat tatăl lui Sebastian la un post de televiziune.

Voluntarii au oprit căutările

Potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad cercetările sunt încă în desfăşurare. Asociația Salvatorilor Voluntari Rescue 4×4 a anunţat ca au încheiat participarea la căutări. Ei au acoperit, fără niciun rezultat, o suprafață de 100 de kilometri pătrați, jurul satului Vânători.

„Nu au mai rămas zone neacoperite în care să putem efectua căutări”, au spus cei de la asociaţie.

Voluntarii au folsoit mașini off-road și drone pentru a cerceta zonele greu accesibile. Tot ei au asigurat şi suportul tehnic pentru echipa de grăniceri.

Care sunt semnalmentele băiatului

Sebastian are 1,20 metri înălțime, păr șaten, fața ovală și constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Toţi cei care îl cunoşteau pe Sebi spun că el cunoştea foarte bine zona şi nu avea cum să se rătăcească.

Cei care deţin informații care ar putea duce la găsirea minorului sunt rugaţi să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close