Descoperă

Horoscop Rune 22-28 februarie 2021. Pestii, Racii si Gemenii au o saptamana grozava

Horoscop Rune 22-28 februarie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici ne prezinta previziunile generale ale runelor pentru perioada urmatoare. Potrivit maestrului, cateva zodii au parte de schimbari grozave.

“Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici:

Horoscop rune pentru BERBEC

PUBLICITATE

Au certitudinea ca vor primi un cadou de la cei care se gandesc la ei.

Horoscop rune pentru TAUR

A muncit si ia o vacanta, o mica calatorie, sa dispara un pic din peisaj.

PUBLICITATE

Horoscop rune pentru GEMENI

Schimbari importante, acasa si sa fie pregatiti.

Horoscop rune pentru RAC

Pregatiti-va pentru schimbari majore, dar benefice.

Horoscop rune pentru LEU

Scapa de framantari! Vor afla rezolvari dupa ce se sfatuiesc cu familia.

Horoscop rune pentru FECIOARA

Fertilitate si belsug, visele se indeplinesc pentru voi in aceasta saptamana.

Horoscop rune pentru BALANTA

A plecat la agatat, are ceva pasional si extraordinar in viata, e dornica de dragoste

Horoscop rune pentru SCORPION

Sa aiba rabdare pentru ca lucrurile pe care si le doresc urgent, nu vin asa repede, sa aiba rabdare.

Horoscop rune pentru SAGETATOR

Primeste mesaje, comunicare multa, fiti pregatiti!

Horoscop rune pentru CAPRICORN

Intra intr-o nebuloasa, se inconjoara cu mister.

Horoscop rune pentru VARSATOR

Primesc un imbold, viata noua.

Horoscop rune pentru PESTI

Salt rapid, calitativ in existenta lor. Vin schimbari benefice pe toate domeniile”, a spus numerologul la Antena 3.

Mihai Voropchievi, despe zodii:

“Balantele care iubesc echilibrul se vor intelege foarte bine Berbecii, cu Tauri, Berbeci pentru ca au niste afinitati. Se simt si se inteleg bine, dar nu se ajunge la casatorie, nici ei nu vor obligatii deocamdata. Un barbat Balanta nu face casa buna cu o femeie Balanta, dar nici cu Taur pentru ca Taurii vor opulenta si Balantele sunt mai zgarcite. Balantele daca vor relatii de durata trebuie sa aleaga un Leu, Gemeni sau Varsator. Pentru ca vorbim de aer si foc si se intretine relatia. Gemenii au mari probleme de stabilitate si Balanta nu va accepta nesiguranta Gemenilor, dar cel mult tine o relatie cam 9 luni.

Scorpionii care sunt pretentiosi si le place sa flirteze. Cauta pentru distractie un Taur, Berbec sau Sagetator. Iar pentru casnicie cauta Pesti Capricorn sau Raci. Scorpion cu Scorpion nu prea merge.

Sagetatorul este spontan si daca vrea o aventura alege cu Sagetator. Sagetatorul daca vor ceva de durata, o casnicie, cauta Leu, Gemeni, Balante. Sagetatorul este o zodie tripla, cu triplu noroc.

Capricornul se aventureaza din dorinta de a incerca ceva nou. Si nu are niciodata sanse, ramane cu un gust neplacut. Capricornul accepta relatii ocazionale cu Raci, Berbeci si Balante. Relatiile cu Balantele pot rezista si a la long.

Varsatorii se inteleg cu Scorpion, Pesti, Leu pentru relatii pasagere. Sunt zodii pe care le pot avea, le pot domina, pot face ce vor cu ele. Varsatorul are ceva deosebit, o alta aura pe care Scorpionul o intelege. Varsatorul stie sa intarate. O casnicie va merge cu Balanta, Gemeni sau Sagetator.

Berbecul se intelege pentru aventura cu Gemeni, Varsator, Leu sau Sagetator. Berbecul face casa buna cu Balanta. Dar el Berbec si ea Balanta, invers vorbim de aventuri. Merge si un Berbec cu un Berbec, insa numai daca lasa orgoliile la usa.

Taurul cauta relatii serioase, dar daca vrea o relatie de o noapte atunci poate gasi un Capricorn, Rac, Balanta.

Gemenii sunt greu de asezat la casa lor, le e scris sa aiba lozul castigator la a doua casatorie. Gemenii cauta aventuri la varste fragede, sunt curiosi. Daca vor distractie atunci aleg Leu, Fecioara, Scorpion sau alt Geaman. Iar pentru relatii serioase atunci trebuie sa aleaga Varsator, Berbec, Balanta.

Racii vor casa, seriozitate, lucruri bune, dar mai calca si stramb, insa fac o buna casnicie cu Fecioara, Pesti sau Taur. Cauta o aventura alaturi de Leu sau Capricorn.

Leul este stimulat emotional de Rac, Scorpion, Fecioara, dar nu dureaza mult si se stinge pasiunea. Berbec, Gemeni, Balanta ii stimuleaza pe termen lung.

Fecioara se bucura de intalniri uimitoare cu Gemeni, Varsatori sau Scorpion, dar numai ocazional. Ei incearca ocazionalul acesta si vede ca nu exista acea chimie, pentru ca ele sunt pudice si Geamanul o agita. Pentru casatorie si o relatie de lunga durata, aceasta are nevoie de un Capricorn, un Taur sau un Rac. Nicio relatie cu o alta Fecioara nu este sortita esecului.

Pestii sunt fugitivi, se indragostesc si fug. Si cand vor pe implus merg la Varsator, Balanta, Taur. Si inima cucerita definitiv sunt la Raci, Scorpion si Capricorn. Sunt cei mai mari manipulatori din zodiac”

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close