Știrea zilei

Vremea 10 februarie – 9 martie 2020. ANM a facut anuntul!

Vremea 10 februarie – 9 martie 2020 – Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani, intervalul 10 februarie – 9 martie 2020.

Meteorologii de la ANM au emis Estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 10 februarie – 9 martie 2020.

Vremea 10 – 17 februarie 2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile nord-estice si in sud-vestul extrem al tarii.

PUBLICITATE

Regimul pluviometric va fi excedentar in regiunile intracarpatice, dar mai ales in zona Carpatilor Occidentali si in nordul extrem al tarii. In rest, cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale ale perioadei, usor deficitare, local, in regiunile estice si sud-estice.

Prognoza meteo 17 – 24 februarie 2020

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă ușor mai pronunțată în nord-estul teritoriului.

PUBLICITATE

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

Vremea 24 februarie – 2 martie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi ușor deficitar, în toate regiunile.

Prognoza meteo 2 – 9 martie 2020

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări, potrivit observator.tv

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile intracarpatice și în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close