Știrea zilei

Diana Sosoaca, viitor senator AUR, vrea sa dezgroape toti decedatii de Covid

Diana Sosoaca, viitoare senatoare AUR, a iesit in evidenta cu aparitiile sale in care indeamna oamenii sa nu respecte masurile sanitare impuse de pandemie. Aceasta chiar a sustinut ca vrea sa dezgroape trupurile celor declarati decedati de Covid.

Sosoaca spune ca pandemia de Covid este o mare conspiratie, in care sunt implicati de la sefi de state si medici, care ar declara decedatii din alte cauze ca fiind din cauza noului coronavirus, pentru a incasa sume uriase de bani.

Astfel, Sosoaca a declarat ca va cere si va obtine in instanta deshumarea tuturor decedatilor care au avut declarata cauza mortii Covid 19, pentru a le face autopsia si a-si demonstra astfel punctul de vedere, scotand la iveala “mare conspiratie”, scrie Romania Tv.

PUBLICITATE

Sosoaca a participat la numeroase adunari publice fara a purta masca si le spune oamenilor ca totul este o conspiratie. De asemenea, IPS Teodosie a fost reprezentat in fata judecatorilor in recentul scandal al pelerinajului de Sfantul Andrei, tot de Sosoaca, neavand castig de cauza.

Cu ajutorul afirmatiilor false despre vaccin si despre pandemie, Sosoaca si-a atins scopul, a devenit vedeta pe internet.

„Este un abator pentru romani. Romexpo, Letcani, Ana Aslan si toate celelalte spitale modulare construite de astia si spitalul ala construit de nu stiu ce mare hipermarket -toate astea sunt abatoare ale poporului roman, pentru ca acolo se va face vaccinarea fortata. De aceea sunt goale. Ne vor lua pe sus”, spune Sosoaca in clipul video. Aceste afirmatii sunt false.

PUBLICITATE

FAPTE: Autoritatile au anuntat ca vaccinarea romanilor nu va fi obligatorie. Spitalele modulare au fost construite pentru tratarea mai multor cazuri de COVID-19, pentru cresterea capacitatii de tratament al pacientilor, nicidecum pentru campania de vaccinare.

Unul dintre scandalurile care au adus-o pe Diana Sosoaca in atentia publicului este si discursul pe care l-a tinut luna in octombrie la Iasi, dupa decizia impunerii de restrictii cu prilejul pelerinajului de la Sfanta Parascheva.

Eu, Diana Iovanovici Sosoaca, va oblig sa mergeti la Iasi pe 14 octombrie, pentru ca vom merge impreuna cu mine. Plecam indiferent de carantina, de jandarmi, de politisti, de armata. Vom merge la Iasi si vom atinge racla sfintei Paraschiva”, spunea atunci Diana Sosoaca.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close