Știrea zilei

Florin Piersic A Reacționat Dur

Florin Piersic a reacționat dur, după ce s-a zvonit faptul că a murit. Marele actor a clarificat întreaga situație printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Marele actor, Florin Piersic, s-a confruntat cu o situație extrem de neplăcută. Ajuns la 84 de ani, vedeta a primit vestea că a murit, deși el este acum într-o formă de zile mari.

Florin Piersic s-a luptat de-a lungul anilor cu ceva probleme de sănătate, însă acum, starea de sănătate a actorului este una foarte bună și nici vorbă de spital sau de moarte.

PUBLICITATE

Chiar și așa, au apărut zvonuri cum că marele actor a murit, iar în urma acestei știri false, actorul a fost copleșit de mesaje și apeluri de la prieteni, rude ori fani.

După ce a descoperit că totul a plecat de la un zvon total neadevărat, care a panicat multă lume, Florin Piersic a clarificat situația pe pagina sa de Facebook, acolo unde a postat un mesaj prin care i-a luat puțin la rost pe cei care au zvonit moartea sa.

“Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în Internet că să vă odihniți în pace”, așa și-a început Piersic mesajul.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close