Știrea zilei

Dan Bitman, atac dur la adresa lui Raed Arafat: “A ajuns sa imi spuna mie cum trebuie sa ma port, ce sa fac in tara mea…”

Dan Bitman lanseaza un nou un atac, da aceasta data la adresa lui Raed Arafat si Vlad Voiculescu, dupa scandalul care s-a iscat in urma programului difuzat de TVR in noaptea de Revelion. Solistul trupei Holograf a fost, de asemenea, invitat.

Nici Iulian Bulai, deputat USR, nu a scapat de cuvintele cantaretului.

”In Romania s-a instituit dictatura mistoului si a prostiei. Eu am fost invitat intr-un program, am interpretat 3 piese. Eu nu am avut nicio legatura nici cu presedintele, nici cu Ministerul Sanatatii.

PUBLICITATE

Domnul Bulai batea pasul de defilare pe sub masa in 1989. El nu are ce cauta intr-o discutie cu mine sau cei ca mine. Gluma s-a terminat”, a spus solistul.

Dan Bitman, atac dur la adresa lui Raed Arafat

“Un medic venit ca multi altii din Coreea, Siria si alte tari ca sa studieze a ajuns sa imi spuna mie cum trebuie sa ma port, ce sa fac in tara mea…
E interzis asa ceva si voi lupta pana la ultima putere pentru mine si familia mea.

PUBLICITATE

L-am auzit pe Bulai ca ne numeste ”conspirationisti”. Cred ca nu are proprietatea termenului. Mugur l-a anuntat ca va apare ce personaj in spectacolele sale.L-am auzit pe

Bulai ca ne numeste ”conspirationisti”. Cred ca nu are proprietatea termenului. Mugur l-a anuntat ca va apare ce personaj in spectacolele sale.

Niciodata nu am instigat la nepurtarea mastii, la nerespectarea legii. Cred ca domnul Bulai e din alt film.

Daca nimeni nu il contrazice, unii l-ar putea crede. Nu mai suntem in anii ’50. Au trecut 30 de ani de la Revolutie.

El nu a fost pe strazi, parintii il tineau sub fusta.”, a declarat Dan Bittman la Romania TV.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close