Știrea zilei

Pompierii in lacrimi, primele declaratii despre cum i-au gasit pe cei patru fratiori fara suflare, in casa la Timisoara

Pompierii in lacrimi. Pompierii care i-au cautat si gasit pe cei patru fratiori in casa, joi seara, au plans pentru fiecare dintre micuti. Catalin si Cosmin, doi dintre salvatori, si ei la randul lor parinti, vor trai cu imaginea acestei nenorociri toata viata.

Pompierii in lacrimi. Militarii care au intervenit la Timisoara au plans pentru fiecare dintre cei patru frati gasiti carbonizati in casa.

Plutonier major Catalin Temelie are 30 de ani, si, de 2 luni, este tatal unei fetite.

De un deceniu lucreaza ca pompier, iar joi seara el a fost cel care a folosit camera cu termoviziune pentru a-i cauta pe copii. Tot el i-a gasit morti pe doi dintre copii.

PUBLICITATE

„Cand am urcat in masina de interventie si am auzit ca este vorba despre copii, speram sa ii gasim in viata. Am intrat in casa cu toata dorinta de a salva pe cineva. Toti eram acolo dornici sa salvam. Ne doream sa nu gasim nimic. A fost foarte urat acel sentiment cand mergi si nu vezi nimic, doar pipai si calci pe ceva. E crunt sentimentul cand nu stii pe ce calci. Nu doresc nimanui sa simta ce am simtit noi cand i-am gasit. Eu am gasit primele doua victime. E foarte trist, dureros. Oricat ai fi de tare, iti ramane acea imagine in cap”, a declarat Catalin.

„Toti speram sa nu fie in acea camera”

Cosmin His, plutonier adjutant sef, are si el un baiat de 12 ani.

PUBLICITATE

A inceput sa planga de mila celor patru fratiori, in timp ce povestea cum a decurs interventia:

„Din momentul apelului, am fost informati ca este posibil sa fie patru copii blocati in acel imobil. S-a plecat cu toate fortele de interventie si, pe drum, toti speram si ne doream sa fi iesit din apartament, sa fi fost doar o alarma falsa. Nu stiam varsta copiilor, stiam doar ca sunt copii. Toti speram sa nu fie in acea camera”.

Catalin si Cosmin, pompieri cu experienta, nu vor uita niciodata imaginile cumplite pe care le-au vazut in seara de 15 ianuarie.

Alexandra avea 6 ani, Andrei – 4 ani, Antonia implinise chiar ieri 2 ani, iar Adrian avea doar 4 luni. Cei patru frati au murit arsi de vii dupa ce casa lor din Timisoara a fost cuprinsa de flacari. Parintii nu erau acasa, cei patru copii fiind lasati in grija fratelui cel mare, de 14 ani. De altfel, el a fost singurul care a supravietuit infernului, scrie observator.tv

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close