Știrea zilei

S-a aflat castigatorul chefi la cutite!

A explodat bomba in televiziune! Câstigatorul Chefi la Cutite 2021 s-a aflat, iar publicul o sa fie dezamagit!

Concursul culinar a luat o intorsatura neasteptat, odata cu aflarea, pe surse, a finalistilor și a marelui castigator de anul acesta. Spre dezamagirea fanilor, Stefan, cutitul de aur al lui Chef Dumitrescu nici nu se afla printre cei trei finalisti.

De altfel, niciunul dintre cutitele de aur nu au prins finala.

PUBLICITATE

Cine este cel care pleaca acasa cu toti banii?

Potrivit paginii de instagram viperele_vesele, care a anuntat si pana acum rezultatul fiecarui battle din concurs, inainte de difuzarea la tv, cei 3 finalisti sunt Elena, Catalin si Narcisa. Astfel, fiecare dintre cei trei chefi are un concurent in finala.

Surprizele nu se opresc aici, insa. Potrivit acelorasi surse, meniurile pentru finala li s-au impus concurentilor cu 2 zile inainte de filmari. In timp ce Elenei și lui Catalin li s-ar fi interzis sa gateasca vita, Narcisa Birjaru ar fi primit unda verde. Ceilalti doi finalisti ar fi fost nevoiti sa gateasca folosind peste, astfel incat vita a fost pe placul juratilor.

PUBLICITATE

Mai mult, se pare ca Narcisa nici nu ar fi gatit singura preparatul, ci meritul pentru succesul dish-ului i-ar fi apartinut lui Alex, fostul ei coleg de echipa, cutitul de aur din echipa verde.

In urma deznodamantului neasteptat, ceilalti concurenti au refuzat sa o felicite pe Narcisa Birjaru, prima femeie care castiga Chefi la Cuțite.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close