Știrea zilei

Victorie mare la Cluj. Ce a facut Boc

Alegeri locale 2020. Victorie uriasa la Cluj. Potrivit datelor transmise de Biroul Electoral Judetean Cluj, PNL a castigat detasat alegerile. Emil Boc a obtinut un nou mandat de primar dupa ce a inregistrat peste jumatate din voturi.

Potrivit datelor Biroului Electoral Judetean Cluj, Emil Boc (PNL) a obtinut 75% din voturi, Emanuel Ungureanu (USR-PLUS) a obtinut 8%, Csomo Botond (UDMR) a obtinut 7,5% iar Valentin Cuibus (PSD) a obtinut 4,68% din voturi.

Totodata mentionam faptul ca PNL a castigat toate cele cinci municipii din judetul Cluj si orasul Huedin, potrivit numaratorii paralele realizate la sectiile de votare.

PUBLICITATE

Ce spune vicepremierul Romaniei, Raluca Turcan:

„Este o victorie clara a celor care vor o Romanie europeana, bine administrata, de catre oameni integri si responsabili! Romanii au inteles miza acestor alegeri si au venit la vot in vremuri dificile. Este meritul lor si le multumim!!

Romanii au facut distinctia intre responsabilitate si demagogie, intre planuri de dezvoltare si vorbe goale, intre integritate si coruptie.

PUBLICITATE

PNL va fi ghidat si in continuare de responsabilitatea fata de interesul public.”, a scris Raluca Turcan pe paguna sa de Facebook.

„Dupa victoria de la alegerile europarlamentare, dupa victoria de la alegerile prezidentiale, a venit, astazi, momentul pentru prima victorie a Partidului National Liberal in alegerile locale.

Pentru prima data in 30 de ani, administratia liberala, dorinta de dezvoltare si bunul simt, au castigat alegerile locale in fata PSD, in fata socialismului, in fata dependentei asistate de stat, a stagnarii economice si a hotiei.

Victoria Partidului National Liberal este victoria romanilor care au ales dezvoltarea occidentala in baza modelului liberal al investitiilor masive si atragerii de fonduri europene, in detrimentul stagnarii, al subdezvoltarii si al redistribuirii saraciei prin consumul unor resurse din ce in ce mai mici, varianta PSD.

Recladirea Romaniei a inceput! Cu oameni priceputi in administratiile locale, putem avea alta forta sa impingem lucrurile inainte.

Competenta, integritate, proiecte europene: acesta este viitorul! Ati vazut ce am avut pana acum! Niciodata nu o sa mai avem asemenea sansa de a ne lua soarta in propriile maine!

Am incredere in toti si in fiecare!!”, a mai spus Turcan.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close