Știrea zilei

Încă un bebeluș în familie: “Vom aduce pe lume două vieți! Cât de surprinzătoare e viața!”

Bucurie de nedescris pentru familia lui Culiță Sterp. Mama Geta va deveni bunică peste numai câteva săptămâni.

Familia Sterp este una dintre cele mai apreciate familii. Aceasta este in culmea fericirii, deoarece, cat de curand, va intampina un nou membru in familie.

Sora lui Culiță Sterp e gravidă

PUBLICITATE

După ce s-a aflat că iubita lui Culiță Sterp este însărcinată pentru prima dată, s-a aflat și că Ileana, sora mai mică a lui Culiță, va deveni mamă pentru prima dată.

Sora lui Culiță Sterp e gravidă, fiind prima dintre frați care va deveni părinte. Culiță are un frate, pe Iancu, și două surori, Ileana și Geta.

Recent, Ileana Sterp a publicat o imagine pe Instagram, iar alături de fotografie a scris și un mesaj emoționant.

PUBLICITATE

„De foarte multe ori mă gândesc că nu-i real ce se întâmplă. Eu și prietena mea de ani și ani, așteptăm nerăbdătoare să aducem pe lume două vieți. Doamne, cât e de surprinzătoare viața. Și unde mai pui că am devenit și cumnate 🤩 Mai frumos și bine de atât, nici că se putea 👩‍👩‍👧‍👦🙏🏽”, este mesajul emoționant publicat în urmă cu puțin timp de sora lui Culiță Sterp în dreptul unei fotografii în care apare alături de iubita lui.

Fotografia a primit zeci de mii de aprecieri din partea fanilor și mesaje frumoase. Printre cei care au lăsat comentarii au fost și Iancu Sterp și mama Geta, care a și dezvăluit numele pe care îl va purta fetița fiicei sale.

“Ce superbități”, a scris Iancu Sterp.

“Doamne, abia aștept să-i iau în brațe, să mă joc cu ei! Teodora Elena va veni prima pe lume, scumpica de ea”, a scris mama Geta în dreptul imaginii publicate de Ileana.

“Mami, ești o scumpă.

Și noi abia așteptăm, dar la nume mă mai gândesc”, i-a răspuns și viitoare mămică.

Cum s-au cunoscut Daniela și Culiță Sterp de la Survivor

Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au planuri serioase de viitor. Mai mult, concurentul de la Survivor România și iubita lui vor deveni părinți în câteva luni. Daniela

Iliescu este însărcinată în cinci luni și va aduce pe lume un băiețel, în luna iunie.Recent, Daniela a vorbit în cadrul emisiunii Teo Show despre relația pe care o are cu faimosul Culiță Sterp. Viitoarea mămică a mărturisit că se cunosc de 13 ani, dar și unde l-a cunoscut pe tatăl viitorului lor copil.

“Ne-am cunoscut la liceu, cred că sunt deja 13 ani de când ne știm. Ne-am cunoscut în clasa a 9-a… Chiar am și participat și la eveniment. Ne-am înțeles foarte bine, eram prieteni, am păstrat legătura mereu, m-am împrietenit și cu surorile lui și am ținut mereu legătura… Am mai păstrat așa legătura, dar niciodată nu mi-am imaginat că vom avea ceva…”, a povestit Daniela Iliescu.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close