Știrea zilei

Premonițiile sumbre ale clarvăzătoarei Baba Vanga pentru anul 2021!

Din partea celebrei Baba Vanga, pe numele său real Vangelia Gushterova, au rămas scrise premoniții pentru anii ce vor urma. Predicțiile sale se întind pe o perioadă îndelungată, până în 5079.

Anul 2020 nu a fost cel mai strălucit an, iar oamenii speră ca 2021 să le readucă zâmbetul pe buze, sănătatea și stabilitate financiară. Totuși, peste toate acestea ”patronează” predicțiile mai multor clarvăzători, printre care și cele ale celebrei Baba Vanga, care a prezis mai multe momente-cheie ale umanității. Cea care a fost supranumită ”Nostradamus de Balcani” și-a pierdut văzul la vârsta de 12 ani, iar de atunci fusese binecuvântată cu un dar de la Dumnezeu – acela de a putea prezice. A prezis că sfârșitul lumii va avea loc în 5079.

Chiar înainte să moară, Baba Vanga a spus despre anul 2021 că este anul în care se va găsi tratamentul miraculos pentru cancer: ”La începutul secolului 21, umanitatea va scăpa de cancer. Va veni ziua în care cancerul va fi legat cu lanțuri de fier”.

PUBLICITATE

Pe de altă parte, lucrurile nu ar arăta deloc bune pentru fostul președinte Donald Trump, căci oficialul va suferi de o „boală misterioasă care îl va face surd și va suferi de traume la nivelul creierului”, arată The Mirror.

Baba Vanga spunea că Europa va fi afectată

Predicțiile ei sălbatice susțin, de asemenea, că economia Europei va cădea, o tentativă de asasinare va fi efectuată împotriva președintelui rus Vladimir Putin de către cineva din propria țară, iar extremiștii islamici vor organiza un atac în Europa.

PUBLICITATE

”Extremiștii vor utiliza un arsenal de arme chimice împotriva europenilor. Omenirea va suferi din cauza multor cataclisme și dezastre. Conștiința oamenilor se va schimba. Vremuri grele vor veni. Oamenii vor fi împărțiți de credința lor. Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”, spunea clarvăzătoarea.

Cu toate acestea, cea mai bizară predicție este că în 2021 un balaur / dragon va prelua planeta: „Un dragon puternic va captura omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”. Este posibil ca prezicătoarea să se refere la China, iar cei ”trei uriași” ar putea fi Rusia, China și India. Ea crede, de asemenea, că în următorii 200 de ani vom fi luat contact cu extratereștrii.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close