Descoperă

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru anul 2021. Zodia care are noroc la bani, cariera si in viata sociala.

Horoscop 2021. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici ne ofera previziunile runelor pentru anul 2021.

2021 este an provocator

“Horoscop Berbec

PUBLICITATE

Femeia berbec trebuie sa realizele multe lucruri in 2021, are multe planuri. Berbecii trebuie sa fie foarte atenti in luarea deciziilor si trebuie sa analizeze bine o situatie. Berbecii actioneaza rapid. In 2021 aveti oportunitatea de a face bani. Largirea cercului de prieteni poate aduce succes. Vor fi multi berbeci care vor cauta sa-si schimbe locul de munca. Sanatatea e buna pentru Berbeci in 2021.

Horoscop Taur

Munca le va aduce taurilor multi bani, dar stresul le poate afecta sanatatea. Incercati sa iesiti in natura, pentru a va incarca bateriile. Calatoriti si asta va place extraordinar de mult, in 2021 iesiti din tipar. Taurii au an bun pentru introspectie, pentru a cere ajutor la nevoie. E bine ca in acest an sa va spuneti deschis tot ce va framanta. E anul in care puteti rabufni si rasufla usurati. Veti fi tentati sa schimbati jobul.

PUBLICITATE

Horoscop Gemeni

Petreceti cat mai mult timp cu familia si renuntati la relatiile toxice. Cei care sunt singuri gasesc dragostea in cercul de prieteni, iar cei casatoriti au armonie, liniste si pace. Gemenii in 2021 devin mai carismatici si mai creativi.

Horoscop Rac,

In 2021 trebuie sa prinda toate oportunitatile. Anul viitor trebuie sa-si intareasca relatia sentimentala. Familia e prioritara. Talentele va pot aduce bani in plus. 2021 e anul cu cele mai mari oportunitati de a scoate talentele la iveala. Racii in 2021 trebuie sa stie sa se adapteze.

Horoscop Leu

Surpriza pentru cei casatoriti. La locul de munca Leii sunt apreciati si e bine sa economisiti banii. Din ianuarie, sanatatea cere atentie pentru Lei. Nu intrati in contact cu cei raciti! Fiti atenti la cei dusmanosi. Va pot strica reputatia.

Horoscop Fecioara

Invatati sa vedeti daca un om profitor va e benefic. Sanatatea e buna daca petreceti mai mult timp in natura. Faceti-va noi prieteni pentru ca anul aduce mult noroc in viata sociala.

Horoscop Balanta

Tentatia de a cheltui fara masura e foarte mare. In 2021 nu mai faceti poftele tuturor ca sunt tentatii multe de a cheltui inutil. Atentie la sanatate! Tentatiile in 2021 pentru toate zodiile de a scapa in bunataturi si a strica sistemul digestiv. Si cantarul.

Horoscop Scorpion

Creativitatea va va ajuta in cariera dumneavoastra, 2021 e anul pentru schimbari mari. Nu folositi toti banii in investitie. Achitati-va datoriile! Sanatatea mentala trebuie sa fie protejata, dar si sanatatea fizica. Odihna mai multa la anul. In 2021 vi se vor intampla multe lucruri interesante.

Horoscop Sagetator

Renuntati la obiceiurile proaste, fiti moderati! E posibil sa va ingrasati. Anul 2021 aduce tentatii amoroase, noroc la bani, cariera si in viata sociala. Va trebui sa aveti grija cum va manifestati personalitatea.

Horoscop Capricorn

Viata de familie va fi provocatoare, atat timp cat Mercur e retrograd. Apelati la compromisuri si va va face bine. Aveti suisuri si coborisuri in 2021, e una calda si una rece. Fiind norocosi, anul va trece in folosul vostru. Sanatatea e buna daca pastrati un echilibru in alimentatie si in tot ce inseamna tentatii.

Horoscop Varsator

Pot fi schimbari la locul de munca. Banii nu-i cheltuiti pe nimicuri in 2021! Nu ignorati niciun semn al corpului in special in perioada aprilie-septembrie pe latura de sanatate. Varsatorii au carisma in 2021.

Horoscop Pesti

Pentru cei necasatoriti e an bun pentru uniune. Nu va folositi banii in mod necugetat. Nu e an de cumparat masina! Chiar daca sursa de venit e permanenta e bine sa cheltuiti moderat.”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close