Știrea zilei

Ce spune Carmen Harra despre anul 2021: ”Va fi dificil, cu multe schimbări economice, dramatic”

Valul trei al pandemiei de coronavirus va continua și în anul 2021? Ce spune Carmen Harra? Noi previziuni sumbre pentru România! Celebra prezicătoare, mesaj pentru români la final de an!

Anul 2020 este pe terminate, iar pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii la noi în țară. Românii se tem din ce în ce mai tare pentru viețile lor și se întreabă ce se va întâmpla, de fapt, în anul 2021! Ei bine, din nefericire, veștile nu sunt atât de roz precum credea toată lumea. Carmen Harra face noi previziuni sumbre despre România vis-a-vis de anul care va veni.

Ce spune Carmen Harra despre anul 2021

PUBLICITATE

Carmen Harra susține că anul 2021 se află sub energia cifrei 5, care înseamnă, de fapt, renaștere, reînviere. Cu toate că va fi un an eliberator din mai multe puncte de vedere și vom ieși la lumină încet încet din situația provocată de pandemia de coronavirus în anul 2020, 2021 va fi și un an dificil din punct de vedere material.

”2021 fiind sub energia cifrei 5, cifra 5 înseamnă dimensiunea a cincea, cifra 5 se referă la renaștere, la reînviere, la moarte care aduce reînvierea, în sensul simbolic, revenirea la o altă viață sau revenirea la viață, în sensul bun al cuvântului, deci eu îl calific ca un an eliberator, un an de bine care ne va reechilibra într-o oarecare măsură pentru că ne va aduce sentimentul că putem să ieșim la lumină din situația în care am fost în 2020.”, a declarat Carmen Harra pentru ciao.ro.

Carmen Harra: ”Sunt multe de spus la acest capitol”

PUBLICITATE

Celebra prezicătoare susține că se vor simți din plin consecințele economice ale anului în curs. Totodată, este de părere că 2021 va fi un an dramatic, atât din punct de vedere al schimbărilor politice, cât și din cel al schimbărilor materiale și economice. Carmen Harra a ținut să le transmită românilor un mesaj de susținere la final de 2020 și speră ca totul să se termine cu bine.

”2021 este un an însă dificil material, consecințele zbuciumului din 2020 le vom simți foarte puternic în 2021. Este un an dramatic pentru că și 2020 a fost un an carmic politic aducând multe aspecte politice la suprafață, lucru pe care omenirea trebuie să le schimbe și 2021 e un an de schimbări, politice, în diferite părți ale lumii, schimbări economice care se întrevăd între 2021 și 2025 cu multă claritate. Sunt multe de spus la acest capitol. Eu doresc românilor mei pace în suflet, bucurie, liniște, să se bucure de cei dragi și de sărbătorile Crăciunului.”, a mai spus prezicătoarea.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close