Religie

Citeste azi, 14 decembrie, Rugăciunea scurta care te scăpa de necazuri. E de mare ajutor!

An de an, pe data de 14 decembrie, este zi de mare sărbătoare la români! Iată rugăciunea pe care trebuie să o rostești pentru a scăpa de necazuri! Ce sfinți sunt prăznuiți în această zi?

Creștinii îi prăznuiesc pe Sfinţii Mucenici Tirs, Levchie, Calinic, Filimon, Apolonie şi Arian.

Data de 14 decembrie reprezintă zi de mare sărbătoare la români fiind ziua in care se rosteste o rugaciune de mare ajutor. Iata mai jos si textul rugaciunii:

PUBLICITATE

Rugăciunea pe care trebuie să o rostești pentru a scăpa de necazuri

“Mucenicii Tăi, Doamne, întru nevoinţele lor, cununile nesctricăciunii au dobândit de la Tine, Dumnezeul nostru. Că având tăria Ta, pe chinuitori au învins; zdrobit-au şi ale demonilor neputincioase îndrăzniri.

Pentru rugăciunile lor, mântuieşte sufletele noastre, Hristoase Dumnezeule. Ca pe uscat umblând Is­rael, cu picioarele prin adânc, pe prigonitorul Faraon văzându-l înecat, a strigat: lui Dumnezeu cântare de biruinţă să-I cântăm.

PUBLICITATE

Cu străluciri muceniceşti stând înaintea Scaunului lui Dumnezeu şi cu Dumnezeieştile fulgerări luminându-vă luptă­torilor, luminaţi-ne şi pe noi, care lăudăm sfântă pomenirea voastră.

Frumuseţea Cea Dumneze­iască, dorind, lucruri de nimic aţi socotit cele veselitoare ale vieţii, purtătorilor de biruinţă ai lui Hristos şi murind cu trupul, v-aţi învrednicit a afla Viaţa Cea fără de sfârşit. Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Cinste Maicii Domnului.

Amin”.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close