Știrea zilei

Cum arată Gabriela Spanic la 46 de ani! Regina telenovelelor a ajuns de nerecunoscut

Cu siguranță nu aveți cum să o uitați pe Gabriela Spanic, frumoasa actriță din serialele spaniole! Cum arată ”regina telenovelelor” la vârsta de 46 de ani? Vedeta a ajuns de nerecunoscut! Nici nu zici că este ea!

Gabriela Spanic se clasează în continuare în topul celor mai frumoase și cunoscute actrițe din lume! A debutat încă din adolescență pe marile scene și a dat viață unor personaje ce nu vor putea fi atât de ușor uitate! Odată cu trecerea timpului, semnele de îmbătrânire și-au pus amprenta pe chipul și înfățișarea ei, motiv pentru care Gabriela Spanic a decis să treacă de mai multe ori pragul medicului estetician!

Gabriela Spanic, de nerecunoscut la 46 de ani

PUBLICITATE

Ba chiar ajunsese la un moment dat de nerecunoscut, iar fanii au declarat în nenumărate rânduri că și-a distrus fața. Ei bine, iată că încet încet lucrurile au luat o altă întorsătură pentru frumoasa actriță, iar acum și-a revenit complet! Unde mai puneți că, deși are 46 de ani, Gabriela Spanic arată fenomenal, ba chiar de nerecunoscut! Vârsta este doar o cifră pentru celebra actriță, care face foarte mult sport și are o alimentație sănătoasă!

Vedeta este mai mândră ca niciodată că a reușit să dea jos kilogramele care o deranjau, mai ales că, potrivit unor declarații pe care le-a făcut în urmă cu ceva timp, organismul său are tendințe de îngrășare. Cu toate că s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza dietelor drastice pe care le-a ținut de-a lungul timpului, acum, trupul faimoasei blondine este demn de invidia tuturor doamnelor și domnișoarelor.

Cât despre nenumărate intervenții estetice, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Spanic s-a dotat bine de tot. Astfel că, vedeta și-a făcut implant în pomeți și posterior, dar mai ales, și-a mărit buzele și sânii! Chiar și așa, deși o vedem mereu cu zâmbetul larg pe buze, puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut actrița în urmă cu zece ani.

PUBLICITATE

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat faimoasa actriță

În anul 2010, Gabriela Spanic, mama și fiul său au ajuns de urgență la spital, fiind otrăviți pe parcusul mai multor luni cu sulfat de amoniu din mâncare și lichide. Din nefericire, băiețelul faimoasei actrițe nu și-a revenit complet și a rămas cu mari probleme de sănătate, în timp ce blondinei i-au fost afectați atât plămânii, cât și ficatul.

”Unul din plămâni e inutil şi respiră foarte greu. Pot muri în somn, sufocată. Ficatul otrăvit trebuie susţinut cu vitamine şi tratamente, dar îmbunătăţirile sunt mici. Sufăr de nevralgii puternice, la fel şi mama mea. Iar fiul meu de cinci ani are imunitatea la pământ, fiind mai mereu bolnav”, a declarat ea în urmă cu ceva timp, potritvit presei internaționale.

Unde mai puneți că, în clipa în care a sărbătorit 32 de ani de cariera, ”regina telenovelelor” le-a făcut o surpriză de zile mari fanilor săi! Fără a sta prea mult pe gânduri, la vârsta de 54 de ani, Gabriela Spanic a fost protagonista unei ședințe foto nud! Atunci, celebra divă din telenovele a declarat că se simte ”sexy, liberă și mai transparentă ca niciodată”.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close